Onze ZorgAngel

Jane

Voorstellen ZorgAngel Jane
Graag willen we onze nieuwe ZorgAngel Jane aan jullie voorstellen. Jane is een van de 14 geredde hondjes van eind juli. Ze is een anderhalf jaar oud Shih Tzu meisje en ondanks haar verdrietige verleden is ze ontzettend lief en knuffelig.
De situatie van Jane is zorgelijk. Ze heeft slechts één oogje en dat oogje blijkt niet goed te zijn. Ze heeft oogdruppels gekregen om de hoge oogdruk tegen te gaan, wat voor nu een redelijk acceptabele waarde heeft opgeleverd na de meting van gisteren.
Helaas zijn er nog meer zorgen over de gezondheid van Jane. Ze had zaterdagochtend een koorts van ruim 40 graden. Dankzij antibiotica en pijnstillers/ontstekingsremmers is de koorts wat gezakt, maar er is een spoedoperatie nodig vanwege een baarmoederontsteking. Gisteren zijn er röntgenfoto’s gemaakt van haar hart en longen vanwege benauwdheidsklachten. Vandaag staat de operatie gepland, maar voorafgaand zal er eerst een hartecho worden gemaakt.
Gisteren constateerde de dierenarts ook nog een nare oorontsteking, die nu wordt behandeld met oorzalf. Op de foto’s lijkt haar vacht mee te vallen, maar het is eigenlijk één en al klit en vilt tot op de huid. Omdat Jane zich erg ziek voelt moeten we de vacht even laten voor wat het is.
Het is een zorgelijk en verdrietig verhaal, omdat Jane in slechte conditie verkeert. De operatie brengt risico’s met zich mee, maar als we niets doen, zal ze het niet overleven.
Jane wordt straks om 12.00 uur bij de dierenarts gebracht. We houden jullie op de hoogte van haar situatie.

Help ons Jane helpen en word donateur van jane!

Dankzij uw financiële steun kunnen wij Jane helpen door haar tijdelijk op te vangen en haar de (medische) te zorg geven die zij nodig heeft.

https://charlottes-angels.com/donatie/

Bankgegevens Stichting Charlotte’s Angels:

NL91 SNSB 0783 2551 87