30 November

Update : Berner Sennen Bob
Vandaag is Bob verhuisd naar zijn nieuwe gezin❤️ Heel veel liefde en geluk Bob🥰🍀

29 November

Labrador Max (9 maanden) is aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

29 November

Berner Sennen Bubbels (2 jaar) is aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

28 November

Update: Ugzz
Afgelopen weekend stond de ontmoeting gepland voor Ugzz en zijn nieuwe gezin. Er was bij het baasje van Ugzz teveel emotie en hij kon de ontmoeting nog niet aan. De ontmoeting is uitgesteld.

28 November

Update Beertje
Beertje zocht een nieuw plekje omdat haar baasje ernstig ziek was. We hebben dat plekje gevonden en het gaat gelukkig heel erg goed met haar. Afgelopen week is helaas haar baasje overleden en het verdriet is enorm groot. Gelukkig heeft het baasje nog mee kunnen maken dat zijn lieve Beertje een geweldig plekje heeft gevonden. Wij wensen Aylien heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies..

28 November

Update : Berner Sennen Lizzy
Lizzy heeft 1 december een ontmoeting gepland staan met haar (mogelijk) nieuwe baasjes. We houden jullie op de hoogte!

28 November

Update: Sint Bernard Bailey
Sint Bernard Bailey zocht vanuit de thuissituatie naar een nieuw thuis. Inmiddels kunnen wij melden dat Bailey een nieuw thuis heeft gevonden bij een familielid. Het gaat je goed Bailey!
❤️🥰

28 November

Update: Kaya
Kaya is vorige week met haar baasje naar de gedragstherapeut geweest. Kaya en haar baasje gaan samen trainen voor een leefbaar leven.

28 November

ZorgAngel Berner Sennen Floortje
Vandaag wordt Floortje gecastreerd. Floortje is al op leeftijd maar we willen geen risico nemen dat ze een baarmoeder ontsteking krijgt. Heel veel sterkte gewenst lieve Floortje
🥰🍀

28 November

Update : Floki
Floki heeft een ontmoeting gehad en hij is mee naar zijn nieuwe thuis gegaan. Het gaat goed met Floki bij zijn nieuwe gezin en met zijn nieuwe maatje. Veel liefde en geluk Floki
❤️🍀

28 November

Update: Berner Sennen Iwan
Zaterdag heeft Iwan een kennismaking gehad met zijn nieuwe baasje. Liefde op het eerste gezicht
🥰 Dinsdag gaat Iwan verhuizen naar zijn nieuwe thuis. Alle geïnteresseerden krijgen nog persoonlijk bericht van ons.

28 November

Berner Sennen Bob heeft gisteren een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes en nieuwe Border collie vriendje. De kennismaking is goed verlopen en aanstaande woensdag verhuisd Bob naar zijn nieuwe thuis. Iedereen die interesse getoond heeft in Bob zal nog persoonlijk op de hoogte worden gesteld door ons.

26 November

Donatie ontvangen❤️
Wegens beëindiging van de Niedorper hondenclub is er een donatie van 4000,00 euro geschonken aan Stichting Charlotte’s Angels. Dit bedrag zal geheel ten goede komen aan dieren in nood “Onze ZorgAngels” van de Stichting. We zijn enorm dankbaar!
❤️

26 November

Update: Bob Berner
Bob heeft morgen een kennismaking. Spannend! Veel succes gewenst
❤️🍀

26 November

Ariadne heeft haar schoen voor Sinterklaas gezet. Wobbe en Missy Grey houden niet zo van Sinterklaas…

26 November

Update: Ugzz
Vandaag staat er een ontmoeting voor Ugzz gepland. We houden jullie op de hoogte. Succes knappe Ugzz!
❤️🍀

26 November

Update: Floki
We zijn overspoeld met intake formulieren voor Floki. Wat een reacties! Vandaag staat er een ontmoeting voor Floki gepland. We houden jullie op de hoogte. Veel succes Floki
🥰🍀

26 November

Castratie opvang konijnen
De rammen in de opvang zijn gecastreerd (op 2 na). De castraties zijn goed gegaan en over een aantal weken mogen ze allemaal op zoek gaan naar een lief vriendinnetje
🥰 De rekening van de castraties is door de stichting voldaan (497,05 euro).

26 November

Update: Pollewop
We wachten nog op de laatste uitslagen en hopelijk weten we dinsdag meer. Er is wel al positief nieuws te melden want Pollewop is in 2 weken tijd ruim 2 kilo aangekomen en dat geeft weer hoop! De rekening van de specialist in Utrecht is door de stichting voldaan (636,44 euro).

26 November

ZorgAngel Balou is gek op doosjes groot en klein. Past net Balou!😅

26 November

Update : Newfoundlander Shoez (senior)
Graag willen wij iedereen bedanken voor de getoonde interesse in Shoez. Vanwege zeer verdrietige omstandigheden is Shoez aangemeld voor herplaatsing maar het is voor de eigenaar te zwaar en emotioneel om afscheid van Shoez te nemen. Er wordt daarom naar een andere oplossing gezocht. We hopen dat Shoez met de juiste oplossing bij zijn baasje kan blijven en niet meer hoeft te verhuizen
❤️

26 November

Update : Iwan
Graag willen wij iedereen bedanken voor de interesse in Iwan. Er zijn veel reacties voor deze lieverd binnen gekomen. Vandaag heeft Iwan een kennismaking gepland staan. We houden jullie op de hoogte hoe de ontmoeting is verlopen. Succes lieve Iwan
❤️🍀

26 November

Mickey
Kijk hem zitten op die troon!
😅 Deze prachtige foto kregen we van Mickey zijn nieuwe baasjes tijdens een gezellig uitje naar het tuincentrum. Twee maanden geleden zat Mickey nog in een schuur en had hij nog nooit iets van de wereld gezien. Liefde kende Mickey niet en hij was doodsbang voor alles. Toen Mickey bij de stichting kwam werd Mickey opgevangen door pleegmama Saskia. De kleine Mickey had direct haar hart gestolen en zijn opvangadres werd zijn forever home. Er zijn ontelbare honden die nooit vrij komen/overleven. Het lijkt een druppel op een gloeiende plaat te zijn maar Mickey is een van de gelukkigen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Dank je wel lieve Saskia voor al je liefde en goede zorgen❤️ Geniet lieve Mickey! Je hebt het verdient❤️

25 November

Lady (kruising Berner Sennen) 8 maanden aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

25 November

Voorstellen nieuwe (tijdelijke) ZorgAngel Kay
Kay is gisteren een nieuwe tijdelijke ZorgAngel van de stichting geworden omdat zijn baasje wegens verdrietige omstandigheden niet meer voor hem kan zorgen. Kay is een lieve Husky pup en tijdelijk ondergebracht bij pleegmama Sonja. Wij verwachten snel een nieuw baasje voor Kay te kunnen gaan zoeken. Welkom Kay
🥰

24 November

Labrador Lobke (3 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

24 November

Hond Rocky (senior) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

24 November

Hoe gaat het met Berner Sennen pup Bollie?
Bollie vermaakt zich prima en is heel gelukkig!
😅❤️

24 November

Voorstellen nieuwe ZorgAngel Tychi
Dinsdag stond er een ontmoeting gepland voor Tychi en haar (mogelijk) nieuwe baasje. Ondanks het verdriet van Tychi’s familie (afscheid moeten nemen) keken we toch allemaal hoopvol uit naar deze ontmoeting omdat de baasjes van Tychi niet meer voor Tychi konden zorgen vanwege gezondheidsproblemen.
Dinsdagochtend kwam ineens een bericht van de geïnteresseerde dat ze er op het laatste moment vanaf zag.
We waren opgelucht dit nu te horen in plaats van achteraf maar voor de baasjes van Tychi was dit wel erg moeilijk.
We hebben toen voorgesteld Tychi een tijdelijke ZorgAngel van de stichting te laten worden bij pleegmama Joke.
Onze lieve vrijwilliger en gedragstherapeut Georgine die de ontmoeting zou begeleiden stelde voor om Tychi naar pleegmama Joke te brengen.
Tychi vertrok dinsdag dus niet naar haar forever home maar naar pleegmama Joke.
Tychi is na veel lieve laatste knuffels, emoties maar ook opluchting uitgezwaaid door haar familie. We hebben de familie beloofd ze op de hoogte te houden hoe het met Tychi gaat.
Het is een lange rit geweest voor Tychi, Georgine en Ernst. Tychi heeft veel stress tijdens het autorijden maar de rit verliep boven verwachting goed en halverwege de avond was Tychi op plaats van bestemming.
Tychi heeft kennis gemaakt met de roedel van pleegmama Joke en gisteren is Tychi al een klein stukje mee het bos in geweest.
Tychi is op dieet gezet want ze is behoorlijk wat kilootjes te zwaar wat niet zo goed voor haar gezondheid is.
We hopen dat haar gezondheid (allergie klachten) ook iets zullen verbeteren nu ze alleen hypoallergeen voer krijgt.
Het wordt een mooie uitdaging voor Tychi en pleegmama Joke maar we hebben al het vertrouwen dat het goed komt!
Bedankt lieve Georgine, Ernst, pleegmama Joke en lieve medewerkers van Dierenkliniek Bossenbuurt voor jullie inzet en betrokkenheid bij Tychi❤️
Welkom lieve Tychi❤️

23 November

Roos✨
De crematie van ZorgAngel Roos heeft plaatsgevonden op 16 november om 13.30 uur. De dierenarts heeft een prachtige pootafdruk van Roos gemaakt voor pleegmama Frea. De as van Roos zal overgedragen worden aan de familie van het overleden baasje van Roos.
Graag willen wij iedereen bedanken voor de lieve woorden, lieve berichten, betrokkenheid en steun. Simone en medewerkers van het Dierencrematorium in Smilde bedankt voor het laatste liefdevolle afscheid van Roos. De dierenarts rekening ( 528,71) en crematie (348,50) zijn door de stichting voldaan.

23 November

Update Berner Sennen Theo
Ongelofelijk wat er met Berner Theo gebeurde! Het heeft enorm veel teweeg gebracht bij mensen die op een nieuw berner maatje wachten maar ook bij de baasjes van Theo. De intake formulieren bleven maar binnen stromen. Ook in de chat bleef het doorgaan met vragen van geïnteresseerden over hoe lang het nog zou duren enz. Iedereen leek ineens voor Theo gevallen te zijn. Theo heeft extreme verlatingsangst wat veel geïnteresseerden vermoedelijk uit enthousiasme over het hoofd hebben gezien.
Terwijl Theo steeds geliefder en gewilder werd, werden zijn baasjes steeds verdrietiger. De reacties zoals “ik wil deze en waar kan ik hem ophalen” etc van de enthousiaste mensen die niet stilstonden bij het verdriet van de baasjes was zeer pijnlijk. We begrijpen natuurlijk het enthousiasme van de mensen maar ook heel goed het verdriet van de baasjes toen ze al die reacties onder ogen kregen.
Theo is inmiddels bij zijn nieuwe gezin en Theo is dolgelukkig
🥰 Hij heeft lieve Berner vriendjes gekregen en een geweldig nieuwe familie. Theo hoeft nu nooit meer angst te hebben om alleen achter te moeten blijven wat het leven voor Theo een stuk rustiger en beter zal maken.
Wij wensen Theo en zijn nieuwe gezin heel veel liefde en geluk en zijn vorige baasjes heel veel sterkte. Het gaat je goed lieve Theo
❤️ Er zullen heel veel teleurstellingen zijn maar toch willen wij iedereen bedanken die interesse getoond heeft Theo een nieuw thuis te bieden❤️

23 November

Bo bij zijn nieuwe baasjes🥰

22 November

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL
Goedemorgen lieve dierenvrienden,
Vorige week was het opnieuw een week met een lach en een traan.
De beslissing Berner Roos te laten gaan was zwaar maar in belang van Roos wel de meest eerlijke beslissing.
We zijn dankbaar dat we Roos een laatste liefdevolle fase van haar leven hebben kunnen geven en dankbaar voor jullie steun en betrokkenheid hierbij.
De as van Roos zal teruggeven worden aan de familie van haar overleden baasje.
Gelukkig hebben weer veel dieren de afgelopen week een nieuw thuis mogen krijgen. Inmiddels hebben ook bijna alle 15 geredde ZorgAngels van een maand geleden een nieuw thuis gekregen. We hebben veel van deze dieren bewust niet onder de aandacht gebracht maar ze hebben geweldige baasjes gekregen met veel ervaring, geduld, een stabiel maatje en geen hoge verwachtingen. Voor de meeste honden is er nog een lange weg te gaan maar we hebben alle vertrouwen dat het goed komt.
Het is onze superlieve gast/pleeggezinnen gelukt de honden stabiel te krijgen en al vrij snel een eerste nieuwe start te laten maken. We zijn enorm trots op onze gast/pleeggezinnen en heel dankbaar.
We zijn achter de schermen druk bezig met een extra hulpverlening voor de Berner Sennen, Newfoundlander en Sint Bernard op te zetten.
Hier later meer over.
ZorgAngels die een nieuw thuis hebben gekregen:
-ZorgAngel Browny
-ZorgAngel Gijsje
-ZorgAngel Prutske
-Kareltje
-Basje
Dieren die vanuit hun thuissituatie een nieuw thuis hebben gekregen:
-Berner Sennen Marshall
-Berner Sennen Theo
-Spotty
Geplande ontmoetingen:
-Vandaag staat er voor Tychi een ontmoeting gepland met zijn (mogelijk) nieuwe baasje.
-Cocker Spaniël Kaya heeft vandaag samen met haar baasjes een afspraak bij onze gedragstherapeut.
Kaya heeft teveel gedragsproblemen om vanuit de thuissituatie herplaatst te kunnen worden.
We gaan kijken of er nog andere oplossing mogelijk zijn.
Nieuw aangenomen dieren die vanuit de thuissituatie een nieuw thuis zoeken:
-Newfoundlander Ugzz (2,5 jaar)
-Floki Franse Buldog (2 jaar)
-Boris (10 jaar)
Nieuw binnengekomen ZorgAngels:
Geen nieuwe ZorgAngels aangenomen.
Dieren die een nieuw thuis zoeken vanuit de thuissituatie:
-Pup Benny
-Sint Bernard Bailey
-Sint Bernard Frea
-Sint Bernard Belle
-Sint Bernard Sintje
-Newfoundlander Ugzz
-Berner Sennen Dinthe
-Berner Sennen Iwan
-Berner Sennen Lizzy
-Kat Gizmo
-Tychi
-Maya en Apollo
ZorgAngels die een nieuw thuis zoeken:
-Berner Sennen Floortje
-Pups Lola
-Josie
-Kat Loesje
-Misty
-Fleur
-Madelief
-Daisy
-Sunny
Ziekenboeg:
-Onze alleroudste blijvendeZorgAngel Benji is opnieuw naar de dierenarts geweest want ondanks de medicatie worden de huidontstekingen niet beter. We kijken het van dag tot dag aan.
-Blijvende ZorgAngel Teckel Tikkel is naar de dierenarts geweest vanwege ontstekingen.
-Kater Goofy is naar de dierenarts geweest voor controle.
-ZorgAngel Fleurtje is naar de dierenarts geweest en ze is gelukkig niet zwanger!
-ZorgAngel Winnie is zondag met spoed naar de dierenarts geweest. Winnie kreeg ineens hoge koorts en de suiker waarden zijn zorgelijk. Inmiddels gaat het gelukkig al weer beter met Winnie. De koorts is gezakt.
Verjaardagen:
-Zondag hebben de 9 Berner Rescue puppen hun derde verjaardag gevierd. Ze zijn 3 jaar geworden. We hebben prachtige foto’s en filmpjes van de baasjes ontvangen.
-Onze blijvende ZorgAngel Angie heeft ook haar verjaardag mogen vieren. Angie is 11 jaar geworden. Wat is ze verwend!
We hebben veel intake formulieren binnengekregen voor de dieren die nog een nieuw thuis zoeken.
Door de drukte hebben geïnteresseerden langer moeten wachten dan normaal maar vandaag en morgen staat volgepland met belafspraken.
Ook met het beantwoorden van de chat (niet spoedgevallen) lopen we een beetje achter. We zullen zo snel mogelijk alle vragen beantwoorden.
Wij wensen iedereen een fijne dinsdag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

20 November

Boris (10 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

19 November

Hieperdepiep hoeraaa…
Onze (blijvende)ZorgAngel Angie is vandaag 11 jaar geworden
🥳🎈 Het is ook nog eens een beetje dubbel feest want Angie was gisteren alweer een jaar bij haar pleegmama en pleegpapa sinds ze een (blijvende) ZorgAngel van de stichting werd nadat haar baasje overleed. Graag willen wij op deze mooie dag Angie’s lieve adoptanten op afstand, pleegmama en pleegpapa bedanken❤️ Dankzij jullie hebben we het afgelopen jaar Angie’s maandelijks dure medicijnen kunnen bekostigen en heeft ze een prachtig mooi jaar erbij mogen krijgen❤️ Laat je lekker verwennen vandaag Angie❤️ Fijne verjaardag🥳🥳🥳

19 November

Franse bulldog Floki (2 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie wegens overlijden eigenaar.

18 November

Kennismaking voor Berner Marshall
Vandaag staat er een ontmoeting gepland voor Berner Sennen Marshall. Spannend… We houden jullie op de hoogte! Succes Marshall
❤️🍀

18 November

Ontmoeting gepland voor Berner Theo
Aanstaande zondag gaat Theo zijn mogelijk nieuwe baasjes ontmoeten. We houden jullie op de hoogte hoe de kennismaking verlopen is. Succes lieve Theo
❤️🍀❤️

18 November

Update : Berner Sennen Mick
Berner Mick is nu een week bij zijn nieuwe gezin en ze zijn erg blij met Mick. Er zijn nog wel een aantal aandachtspuntjes waar met Mick aan gewerkt moet worden maar dat komt zeker goed! Mick zijn nieuwe baasjes hebben veel begrip voor Mick zijn verleden en geven goede begeleiding. Veel geluk kanjers!
❤️❤️