28 April

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL 
Goedemorgen lieve dierenvrienden,
We hebben verdrietig nieuws.
Gisteren is Berner Django van ons lieve teamlid Miranda over de regenboogbrug gegaan. Twee maanden geleden overleed ook haar lieve Berner Senna. Kort na het overlijden van Senna bleek Miranda ernstig ziek te zijn. Miranda is sinds die tijd een moeilijk en zwaar traject ingegaan om haar ziekte te overwinnen.
Django en Senna waren haar steun en toeverlaat. Het is vreselijk om zoveel verdriet en verlies mee te moeten maken in zo’n korte periode. Miranda heeft gisteren een liefdevolle afscheidsvideo van Django gemaakt die we met jullie zullen delen.
Vandaag zal Miranda weer in het ziekenhuis zijn.
We zijn in gedachten bij je lieve dappere Miranda…❤️❤️
NIEUWE ZORGANGELS
Vandaag komen er 2 nieuwe ZorgAngels in de opvang.
We zullen de nieuwkomers later aan jullie voorstellen.
NEWFOUNDLANDER WOEZEL
Newfoundlander Woezel heeft een ontmoeting gehad maar jammer genoeg moeten we verder gaan zoeken naar een nieuw baasje voor Woezel.
PUPPEN JET
Volgende week gaan we alle binnen gekomen intake formulieren doornemen.
Er is veel vraag naar de puppen maar we willen graag iedereen de kans geven te reageren.
NIEUWE AANMELDINGEN VOOR HERPLAATSING VANUIT DE THUISSITUATIE
Er zijn de afgelopen dagen weer veel nieuwe dieren aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.
De komende dagen zullen we hun profiel opmaken en met jullie delen.
BERNER SENNEN BAS
Berner Sennen Bas is vorige week naar zijn nieuwe thuis gegaan. Bas heeft best wat moeilijke gedragsproblemen maar tot nu toe gaat het supergoed met Bas bij zijn nieuwe baasje.
GOED NIEUWS VOOR ZORGANGEL FIENTJE
Golden Retriever Fientje mag bij haar gast/pleeggezin blijven wonen❤️
BUGGY VOOR ZORGANGEL SJAANTJE
We hebben een oproep gedaan voor een Buggy voor ZorgAngel Sjaantje.
Wat een lieve reacties zijn hierop binnen gekomen.
Bedankt❤️
Vandaag gaan we alle reacties doornemen en beantwoorden.
Het wordt een zeer drukke dag, vandaar dat we vandaag een wat kort dagjournaal hebben maar we houden jullie op de hoogte!
Wij wensen iedereen een fijn weekend!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

26 April

Vandaag zijn de puppen van Masya 1 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd allemaal!🥳🥳 Lief bericht van gastgezin Petra die ruim een jaar geleden Masya en het baasje van Masya onderdak heeft gegeven: Vandaag precies 1 jaar geleden werden de pups van Masya uit Oekraïne geboren na dat Masya en haar baasje bij ons aankwamen op 4 april kwamen we er later achter dat ze zwanger was . En deze geweldige stichting heeft ons geholpen te zorgen dat ze allemaal een fantastisch forever mandje kregen . En die hebben ze ! Ze zijn uitgegroeid tot 5 redelijke grote prachtige honden, die allemaal erg gelukkig zijn en een super familie hebben gekregen . Nogmaals dankjewel Angels ❤️ Bailey Bram LoLa Gijs en Raya zijn jullie dankbaar en wij ook

25 April

UPDATE: IEDEREEN ENORM BEDANKT VOOR HUN AANBOD VOOR EEN BUGGY EN VOOR HET DELEN… ER IS EEN BUGGY VOOR SJAANTJE 💛 DURF TE VRAGEN…☺️ HONDENBUGGY VOOR ZORGANGEL SJAANTJE
Onze allerkleinste ZorgAngel Sjaantje begint een dagje ouder te worden en kan geen lange stukken meer lopen. Sjaantje gaat graag met onze lieve pleegmama overal mee naartoe. Het zou voor Sjaantje een uitkomst zijn als we voor haar een hondenbuggy kunnen krijgen/overnemen. Als er iemand een buggy ter overname voor Sjaantje heeft laat het ons alsjeblieft even weten
☺️

25 April

Update : Lobke
Lobke heeft even flink in de lappenmand gezeten maar gelukkig gaat het nu weer steeds beter met Lobke!

25 April

Oscar geniet🥰 Wat een mooi leven heeft hij gekregen🥰

25 April

Pip, berner senner. 3 jaar aangemeld voor herplaatsing vanuit thuissituatie

24 April

Marley, Franse Bull. 1 jaar en 10 maanden Aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie

24 April

ZorgAngel Pollewop viert haar eerste verjaardag!🥳🥳 Pollewop is gisteren 1 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd lieve Pollewop🥰❤️

22 April

ZorgAngel Biscuit naar de dierenarts. Biscuit voelt zich niet lekker. Ze is misselijk en heeft maagklachten. De dierenarts heeft Biscuit onderzocht en ze heeft medicijnen tegen de misselijkheid gekregen. Hopelijk is Biscuit snel weer beter🥰🍀

22 April

Update: ZorgAngel Willem
Willem is naar de dierenarts geweest voor een gezondheidscheck en Willem is helemaal gezond verklaart!

22 April

ZorgAngel Fientje🥰

20 April

Update : Oskar
Het huidige baasje van Oskar wordt volgende week in een verpleegtehuis worden opgenomen. Gelukkig is er nog de mogelijkheid dat Oskar en zijn baasje afscheid van elkaar kunnen nemen. Aanstaande zondag zal Oskar bij zijn nieuwe familie gaan wonen.

20 April

Update: Luna en Buffel
Luna en Buffel wonen bij hetzelfde gezin en moeten wegens verdrietige omstandigheden herplaats worden. Buffel heeft eerder al een kennismaking gehad met zijn nieuwe baasjes en nu kregen wij het goede nieuws dat zijn vriendinnetje Luna daar ook welkom is. Luna en Buffel mogen dus bij elkaar blijven!
❤️ 25 april gaan Luna en Buffel definitief bij hun nieuwe familie wonen.

20 April

Update : Woezel Newfoundlander
Woezel heeft zondag een ontmoeting met zijn mogelijk nieuwe baasjes. Spannend! Heel veel succes gewenst lieve Woezel!
🥰🍀

20 April

Pupjes Jet gevaccineerd
Gisteren zijn de pupjes van Jet gevaccineerd. Ze zijn superlief geweest
🥰 Knappe puppies!🥰 De dierenarts rekening is voldaan (167,75 euro).

20 April

Tobin zijn kennismaking is goed verlopen, hij heeft een nieuw thuis

20 April

Bella, berner sennen 1.5 jaar. Aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie

20 April

Voorstellen nieuwe ZorgAngel Biscuit
Labradoodle Biscuit is gisteren overgedragen aan de stichting. Biscuit is ondergebracht in een gast/pleeggezin ter observatie. Wat is ze lief en schattig
🥰 Welkom Biscuit❤️

19 April

Voorstellen nieuwe ZorgAngel Truffel
Graag stellen we dit lieve Golden meisje Truffel aan jullie voor. Truffel is gisteren overgedragen aan de stichting en ze verblijft nu in een gast/pleeggezin voor observatie. Welkom lieve Truffel
❤️

19 April

Tobin, 3 jaar aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie

19 April

Vaccineren puppen Jet
We hebben de uitslag van de titerbepaling van de puppen binnen. Ze blijken nauwelijks nog antistoffen van mama Jet te hebben dus vandaag worden ze gevaccineerd. Later komt er nog een tweede titerbepaling. 

19 April

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (woensdag 19 april)
NIEUWE ZORGANGELS
Vandaag gaan we weer heel wat kilometers rijden want er komen vandaag 3 nieuwe ZorgAngels in de opvang.
De nieuwe ZorgAngels zijn twee Labradoodles en een Golden Retriever teefje.
Later zullen we deze lieverds aan jullie voorstellen.
VACCINEREN PUPPEN JET
De uitslag van de titerbepaling van de pupjes van Jet is binnen. Uit de titerbepaling blijkt dat ze geen antistoffen meer van Jet hebben. Vandaag worden de puppen dus voor het eerst gevaccineerd en later volgt nog weer een nieuwe titerbepaling.
NEWFOUNDLANDER JOSHI
ZorgAngel Newfoundlander Joshi gaat zich steeds beter op haar gemak voelen. Ze krijgt met de dag meer vertrouwen.
GOLDEN RETRIEVER BABS
Goed nieuws voor Golden Retriever ZorgAngel Babs! Na een lange revalidatie periode is ze er klaar voor om naar haar forever home te gaan. Vandaag zullen we haar profiel met jullie delen.
SPOEDPLAATSING TOBIN
Er is een spoedplaatsing vanuit de thuissituatie aangemeld. Het gaat om Newfoundlander x Leonberger Tobin van 4 jaar oud. We zullen vandaag zijn profiel met jullie delen.
ONTMOETING BERNER SENNEN BAS
Vandaag staat er ontmoeting voor Berner Sennen Bas gepland.
Spannend!
ONTMOETING NEWFOUNDLANDER WOEZEL
Newfoundlander Woezel heeft volgende week zondag een ontmoeting gepland staan.
ONTMOETING OSKAR
Aankomende zondag heeft Oskar een ontmoeting gepland staan.
NIEUW THUIS VOOR LUNA EN BUFFEL
Buffel heeft vorige week een ontmoeting gehad met zijn nieuwe gezin. Luna en Buffel wonen in de huidige situatie samen. We hebben goed nieuws want Luna is ook welkom bij de nieuwe baasjes van Buffel. Buffel en Luna mogen dus bij elkaar blijven wonen bij hun nieuwe familie.
BERNER SENNEN TAICKO IS OP PROEF MEE
Vorige week is Berner Sennen Taicko op proef meegegaan naar zijn nieuwe familie.
VERSTERKING TEAM
We hebben goed nieuws want een ex teamlid is sinds gisteren ons team weer komen versterken waar wij ontzettend dankbaar voor zijn!
We hebben al lange tijd enorme onderbezetting dus we zijn heel blij dat ons teamlid na een jaar weer terug bij de stichting is!
Wij wensen iedereen een superfijne en zonnige woensdag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

18 April

ZorgAngel Jet naar huis❤️🏡
In januari hebben we tegelijk de Golden Retrievers Jet, Nova, Babs, Fientje en Newfoundlander Hero opgenomen als ZorgAngels van de stichting.
Al deze lieve dieren zijn ex fokdieren die we graag nog een mooie toekomst gunnen.
De Golden Retrievers Babs en Nova bleken epilepsie te hebben. Omdat vooral Nova extra zorg en medicatie nodig heeft is ze een blijvende ZorgAngel van de stichting geworden.
Nova is ondergebracht in een liefdevol pleeggezin en op blijvende kosten van de stichting heeft ze daar haar forever home gekregen.
Ook Newfoundlander Hero is wegens zijn verleden, bejaarde leeftijd en (medische)zorg op kosten van de stichting een blijvende ZorgAngel geworden in een superlief pleeggezin.
ZorgAngel mama Jet🥰
Onze lieve ZorgAngel Jet had nadat ze bij de stichting kwam al redelijk snel een liefdevol thuis gevonden bij superlieve mensen (Linda) die vlak bij het gast/pleeggezin (Elske) wonen waar Jet in haar revalidatieperiode verbleef. Toen Jet net naar haar nieuwe thuis was gegaan bleek Jet tot onze grote schrik zwanger te zijn. Jet bleek zwanger (van Hero) te zijn geworden bij de fokker waar wij niets van wisten.
Jet is toen tijdelijk weer teruggegaan naar pleegmama Elske om te kunnen bevallen en voor haar puppen te zorgen.
Linda heeft Jet en pleegmama Elske de hele afgelopen periode door dik en dun gesteund en ze is er altijd geweest om pleegmama Elske te helpen met de verzorging van Jet en haar puppen.
Gisteren heeft pleegmama Elske Jet definitief terug naar Linda gebracht.
De puppen zijn nu 7 weken oud en het verzorgen werd te zwaar voor mama Jet.
Met groot onthaal werd Jet gisteren weer thuis bij Linda verwelkomd❤️
Pleegmama Elske heeft een prachtig pakket aan Jet meegegeven wat ze helemaal zelf gemaakt en samengesteld heeft. Zo lief!🥰
Gisteren kwam ook nog het goede nieuws dat de uitslag van de biopt van het plekje op Jet haar poot een onschuldig wondje is en gelukkig niets om ons zorgen over te maken.
Jet gaat nu eindelijk een prachtige toekomst tegemoet. Ondanks dat we ons veel zorgen hebben gemaakt heeft Jet met een keizersnede 5 prachtig gezonde pupjes op de wereld gezet en met veel liefde groot gebracht.
Wij zijn ontzettend trots op mama Jet en puppen en op pleegmama Elske en Linda. We zijn vooral ook heel dankbaar dat alles zo goed is verlopen en dat Jet uiteindelijk het leven krijgt wat ze zo verdient heeft!
Dank je wel lieve Jet❤️
Dank je wel lieve Linda❤️
Dank je wel lieve Elske❤️
Heel veel liefde en geluk gewenst❤️🍀

18 April

Blijvende ZorgAngel Lente
Lente heeft gisteren een bezoek aan de dierenarts gebracht omdat ze vermoedelijk weer last van pancreatitis had. Lente is onderzocht en heeft medicatie meegekregen. We hopen dat het snel weer beter gaat met Lente
❤️🍀 De dierenartsrekening is door de stichting voldaan (108,25 euro).

18 April

Update : Berner Sennen Beer
Berner Sennen Beer werd via de fokker door zijn baasjes bij ons aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.
Een verdrietige situatie voor Beer en zijn baasjes want ondanks dat Beer ontzettend lief en aanhankelijk is liet Beer zelfs op jonge leeftijd al ernstige gedragsproblemen zien.
De familie heeft een gedragstherapeut ingeschakeld en er is hard gewerkt om de situatie te verbeteren.
Helaas is dit niet gelukt en het vertrouwen in Beer was helemaal weg. Een onhoudbare en verdrietige situatie dus voor beide partijen.
Toen Beer bij ons werd aangemeld hebben we eerst onze eigen gedragstherapeut geraadpleegd.
Er zijn enorm veel positieve reacties en intake formulieren voor Beer bij ons binnengekomen en we hebben met een aantal geïnteresseerden ook eerlijke en intensieve gesprekken gehad maar het lukte ons nog niet om het geschikte thuis voor Beer te vinden bij mensen die de situatie aan konden.
Gisteren kregen we bericht dat Beer afgelopen weekend via de fokker een geslaagde ontmoeting heeft gehad en is geplaatst.
We zijn ontzettend blij voor Beer en wij wensen hem heel veel geluk toe!
Graag willen wij iedereen bedanken die via onze Stichting interesse getoond heeft in Beer en vooral de geïnteresseerden waar we afgelopen week intensieve en lange gesprekken mee hebben gehad maar in alle eerlijkheid de gedragsproblemen van Beer niet aandurfden of aankonden.
Wij wensen lieve Beer het allerbeste en veel liefde en geluk toe in zijn nieuwe gezin.
Voor de oude baasjes die Beer moesten herplaatsen heel veel sterkte gewenst❤️
Uiteraard zullen wij iedereen die een intake formulier heeft ingevuld voor Beer maar nog geen reactie van ons hebben ontvangen persoonlijk op de hoogte stellen dat Beer via de fokker een nieuw thuis heeft gevonden.

17 April

Pluto, Berner Sennen 1.5 jaar Aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie

17 April

Puppen van Lola
De puppen van Lola zijn inmiddels al weer een half jaar oud en het gaat goed met ze! Tijd gaat hard…

17 April

Bobby ligt nog niet op de bank 😁, maar het gaat iedere dag een beetje beter. Hij vindt mensen nog steeds erg spannend en verder dan aan je hand snuffelen gaat het nog niet. Gelukkig hebben we veel geduld en met de tijd komt ook dat goed. Alles op zijn tempo ❤

17 April

Gezondheidscheck pupjes Jet
Vorige week zijn de pupjes samen met mama Jet naar de dierenarts geweest voor een gezondheidscheck. Alle pupjes zijn gezond verklaard, gechipt en voorzien van een paspoort. Bij Jet en de pupjes is een titerbepaling gedaan. De kosten van de paspoorten , het chippen en de titerbepaling is door de stichting voldaan (992,95 euro).

17 April

Update: Berner Sennen Marley
Marley heeft een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes en nieuwe Berner vriendje Eros. Het was liefde op het eerste gezicht van beide kanten! Wij wensen Marley en zijn nieuwe gezin heel veel liefde en geluk met elkaar
🥰🍀

17 April

ZorgAngel Oscar
Vorige week is Oscar verhuisd naar zijn forever home.
Oscar kwam enige tijd geleden bij de stichting omdat hij een aangeboren afwijking aan zijn poot heeft.
Toen Oscar bij ons kwam hadden we geen idee wat de vooruitzichten waren en of kwaliteit van leven mogelijk was.
Oscar’s slepende poot moest worden geamputeerd en er volgde een lange revalidatie.
Wat was het mooi en dankbaar om dit hele traject met Oscar te kunnen doen en hem te mogen begeleiden!
Oscar is altijd vrolijk en positief en hij heeft een enorm doorzettingsvermogen.
Hierdoor ging de revalidatie gemakkelijker dan verwacht.
Oscar heeft door zijn pootamputatie en revalidatie kwaliteit van leven gekregen en gisteren uiteindelijk zijn forever home!
We zijn dankbaar dat we dit allemaal voor Oscar hebben mogen doen en dat hij zo’n geweldig en liefdevol thuis heeft gekregen.
Wij wensen Oscar heel veel liefde en geluk!❤️🍀
Nieuw baasje Oscar:
Vandaag was de dag dat mijn ultieme droom is uitgekomen! 🤩
Sinds vandaag ben ik officieel de eigenaar van Oscar (Ollie).
Bij het lezen van zijn tweede bericht ben ik spontaan verliefd geworden op deze knappe man.
Zijn ‘tekortkoming’ is in mijn ogen een verrijking als ik nu al zie hoe veerkrachtig hij is.
Er zijn totaal geen belemmeringen (minus zitten, want dan glijdt hij uit).
Ik kan me niet gelukkiger prijzen met een maatje zoals hem 🥰
Welkom thuis lief vriendje ❤️

15 April

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL
Goedemorgen lieve dierenvrienden,
Het is erg druk en er gebeurd veel achter de schermen. We updaten kort over de gebeurtenissen die we met jullie kunnen delen.
NEWFOUNDLANDER TEEFJE IN NOOD
Vorige week deden we een noodoproep voor een Newfoundlander teefje in nood.
We hebben haar in de avond nog veilig kunnen stellen en onder kunnen brengen in de noodopvang. In de loop van de week is ze vanuit de noodopvang verhuist naar een tijdelijk gast/pleeggezin waar ze tot rust kan komen en goed geobserveerd wordt.
Haar naam is Josje en we zullen Josje later aan jullie voorstellen.
GAST/PLEEGGEZINNEN GEZOCHT VOOR LIEF GOLDEN RETRIEVER TEEFJE EN 2 LIEVE DOODLE TEEFJES
Gisteren deden we een oproep voor opvang van een Golden Retriever teefje en 2 Labradoodle teefjes.
Graag willen wij iedereen bedanken voor de aangeboden hulp. Voor deze 3 nieuwe ZorgAngels hebben we inmiddels gast/pleeggezinnen gevonden die tijdelijk gaan opvangen.
AANGEMELDE EN AANGENOMEN NIEUWE DIEREN DIE VANUIT DE THUISSITUATIE EEN NIEUW THUIS ZOEKEN
Er zijn de afgelopen week weer een grote hoeveelheid nieuwe dieren aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie. Helaas hebben we maar een klein aantal dieren kunnen aannemen.
De nieuw aangenomen dieren zullen we binnenkort aan jullie voorstellen.
DIEREN DIE EEN NIEUW THUIS HEBBEN GEKREGEN:
-ZorgAngel Oscar (Berner Sennen x Grote Zwitserse Sennen) heeft eerder al een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes. Gisteren is Oscar definitief naar zijn forever home gegaan.
-Labrador Madlyn heeft gisteren een ontmoeting gehad met haar nieuwe baasjes en is mee naar haar nieuwe thuis gegaan.
-Berner Sennen kruising Marley heeft gisteren een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes en is mee naar zijn nieuwe thuis gegaan.
GEPLANDE KENNISMAKINGEN
-Buffel Newfoundlander x Leonberger krijgt binnenkort een ontmoeting met zijn mogelijk nieuwe baasjes. Er zijn enorm veel aanmeldingen voor Buffel binnen gekomen.
-Luna Leonberger x Berner Sennen krijgt binnenkort een ontmoeting met haar mogelijk nieuwe baasjes.
DIERENARTSBEZOEK VOOR ZORGANGEL JET EN PUPPEN
Mama Jet en haar puppen zijn naar bij de dierenarts geweest voor een gezondheidscheck.
Alle puppen zijn gezond, gechipt, voorzien van paspoort en hebben een titerbepaling gehad.
Begin volgende week horen we de uitslag van de titerbepaling van de puppen en de uitslag van de biopt van Jet (plekje op haar poot).
Wij wensen iedereen een superfijn weekend!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

14 April

Update: Pupjes Jet (kruising Newfoundlander x Golden Retriever)
Tony
💙
Knut
💖
Ogin💖
Pooh
💖
Paddington
💖
Het gaat goed met de pupjes van Jet. De pupjes zijn nu 6 weken oud en ze hebben nu allemaal officieel een naam gekregen. Ze groeien als kool en ze zijn lekker actief, ondeugend en speels. Vandaag gaat het een spannende dag worden voor onze jongste ZorgAngels want ze gaan voor het eerst naar de dierenarts. Ze krijgen een gezondheidscheck en een titerbepaling. Ze worden vandaag ook gechipt en ze krijgen een paspoort. Zoals bij al onze ZorgAngels hebben we bewust voor titeren gekozen ipv het gebruikelijke standaard vaccineren. Mama Jet krijgt vandaag ook een titerbepaling en er moet naar een plekje op haar poot gekeken worden.
Veel succes vandaag mama Jet en kleintjes!
🍀🍀

13 April

Update Boef
Boef heeft afgelopen zaterdag een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes en de ontmoeting is goed verlopen. Boef heeft een lieve Sint Bernard vriendin en gekregen waar hij goed mee overweg kan. Boef begint zich al goed thuis te voelen bij zijn nieuwe gezin en hij heeft het enorm naar zijn zin. Wij wensen Boef heel veel liefde en geluk
❤️

13 April

Sint Bernard Waldo 1 jaar aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie

13 April

Bobby wordt steeds nieuwsgieriger. 🥰🥰

13 April

Blijvende ZorgAngels Lente en Nova
Het gaat goed met onze senioren Golden dames. Na het overlijden van hun Vriendin Newfoundlander Kizzie hebben ze het even moeilijk gehad maar gelukkig hebben ze veel steun aan elkaar.

13 April

Update : Labrador Bink
Bink is inmiddels al weer een jaar bij zijn nieuwe familie.
Bink kwam vorig jaar zwaar verwaarloosd en met een grote wond op zijn staart bij ons in de opvang. Na een lange revalidatie en 2 staartamputaties mocht Bink eindelijk zijn forever home krijgen.
Update van Ben (nieuwe baasje van Bink):
2 april vorig jaar was het zo ver, wij mochten Bink ontmoeten. Het was met eerste oogopslag verliefd en Bink wilde maar wat graag met ons mee naar huis. Thuis aangekomen bleek Bink een locate beroemdheid bij de mensen die de stichting volgen en zij waren zo nieuwsgierig welk huisje hij had gevonden.
In het begin had Bink nog veel te leren. Met enige regelmaat eindigde het vrouwtje half in de bomen omdat Bink oh zo graag vriendjes wilde maken, en ja dat touwtje vergat hij soms dan even. Maar elke dag gaat hij met sprongen vooruit en hij gaat elke week met veel plezier naar training. Hij kan nu mee hardlopen en allerlei commando’s van de training, momenteel leert hij spelenderwijs agility parcours zodat hij wat extra uitdaging heeft.
Bink heeft veel vrienden gemaakt in de buurt, maar zijn beste vriendin is Gaia, de pup van de (schoon)ouders. Samen op de speelveldjes achter een bal aan of op het hondenstrand, wandelen in het bos of toch stiekem die ene hele vieze sloot in, ze doen alles samen.
Bink is net terug van een groot avontuur; Mee kamperen bij de paarden manege, oei die paarden zijn toch wat leuk. En daarna? De bossen van Duitsland waar elke boom besnuffelt mocht worden en geen beekje veilig was. Wij zijn ontzettend blij met ons blije ei die het gezin helemaal compleet heeft gemaakt! — met Laura Van Loon-Van Der Elst.

13 April

Juffrouw Janssen
Juffrouw Janssen heeft bij haar nieuwe gezin een gezellig paasweekend gehad
🐣 Ze is een goede hulp geweest bij het zoeken van paaseieren. Juffrouw Janssen lijkt overal van te genieten en ze is al goed gewend bij haar nieuwe gezin. Wat een kanjer hè!🥰

13 April

ZorgAngel Willem op vakantie Willem is samen met het gast/pleeggezin waar hij verblijft aan het genieten van een gezellige vakantie in de Ardennen. Er worden mooie wandelingen gemaakt en na de wandelingen lekker luieren in de voortent. Fijne vakantie Willem!😎

12 April

Labrador Madlyn 3 jaar aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

10 April

Luna Leonberger x Berner Sennen 3 jaar aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

08 April

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (zaterdag 8 APRIL)
Overleden ZorgAngel Kizzie heeft een prachtige gedenksteen gekregen op het plekje waar ze altijd graag lag en waar haar as is begraven.
ZorgAngel Berner Sennen Bobby heeft afgelopen week voor het eerst stapjes binnen in huis gezet. Hij probeerde het nu steeds vaker en het gaat hem steeds makkelijker af.
Sint Bernard Boef heeft vandaag een ontmoeting met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes. Spannend!
Gisteren heeft Roxy een ontmoeting gehad met haar nieuwe baasjes en haar nieuwe hondenvriendje.
De eerste ontmoeting is goed gegaan!
Ook voor Berner Sennen Bas hebben we goed nieuws want Bas krijgt binnenkort een ontmoeting met zijn mogelijk nieuwe baasje.
Onze kleine senior Basje (14 jaar) heeft het enorm naar zijn zin bij zijn nieuwe baasje.
Ondanks zijn hoge leeftijd heeft hij zich makkelijk aan kunnen passen.
Ook Juffrouw Janssen heeft het ontzettend naar haar zin bij haar nieuwe familie.
Er zijn afgelopen week wegens verdrietige omstandigheden weer een groot aantal nieuwe honden aangemeld en aangenomen voor herplaatsing vanuit de thuissituatie. Wij gaan voor alle dieren een liefdevol nieuw thuis zoeken en wensen de baasjes veel sterkte.
Graag willen wij iedereen bedanken die op Tommie heeft gereageerd en wachten op antwoord. Vermoedelijk heeft de eigenaar zelf al een oplossing voor Tommie gevonden maar we zullen jullie dit zo snel mogelijk laten weten.
Voor 1 Newfoundlander teefje zijn we nog op zoek naar een tijdelijk gast/pleeggezin.
Er zijn veel lieve mensen die zich hebben aangemeld en waar we contact mee hebben gehad maar we hebben nog geen geschikt gast/pleeggezin gevonden.
Er zijn veel aanmeldingen gekomen voor onze nieuwe fb groep Stichting Charlotte’s Angels. Hartelijk dank hiervoor!❤️
Wij wensen iedereen een fijne zaterdag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

08 April

Gedenksteen ZorgAngel Kizzie✨ De as van Kizzie is begraven op het favoriete plekje waar ze altijd graag lag. Ze heeft nu op haar plekje een prachtige gedenksteen gekregen.
Dank je wel Marita en Leo
❤️

08 April

ZorgAngel Babs
Babs staat nu 2 weken op de medicatie tegen epilepsie. Gisteren heeft ze toch nog een kleine aanval gehad maar veel minder heftig dan vorige keren. Babs herstelde nu ook sneller en ze kon weer lekker mee aan de wandel
🥰

07 April

Buffel Newfoundlander x Leonberger 9 maanden aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

06 April

Blijvende ZorgAngel Venetia
ZorgAngel Venetia is weer bekapt. Natuurlijk is ze weer erg braaf geweest bij de hoefsmid. Wat een geweldig lief paard
🥰

04 April

Update ZorgAngel Oscar
Onze ondeugend Oscar heeft afgelopen zaterdag een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes. Wat een lieve mensen! Oscar mag over 2 weken definitief bij zijn nieuwe familie gaan wonen waar wij heel dankbaar voor zijn. Ook zijn wij onze volgers en donateurs enorm dankbaar, want dankzij jullie steun en hulp hebben we Oscar kunnen laten opereren en revalideren, waardoor hij nu een mooie en liefdevolle toekomst tegemoet kan gaan. Bedankt
❤️ Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden hoe het straks met Oscar gaat als hij bij zijn nieuwe gezin woont.

04 April

Update: ZorgAngel Chihuahua Lilly
Klein hondje, enorm geluid… Lilly kwam een aantal maanden geleden vrij uit de commerciële fokindustrie. Ze was een bang hoopje ellende wat alles en iedereen wegblaft. Het lieve gast/pleeggezin waar Lilly verbleef kreeg door het blaffen van Lilly problemen met de buren waardoor Lilly niet langer meer kon blijven. Gast/pleeggezin Sonja van pension nieuwe dieren durfde de uitdaging aan te gaan en Lilly is afgelopen weekend naar Sonja verhuisd. Bij Sonja heeft Lilly een volledig andere omgeving gekregen met veel andere honden en dat heeft Lilly goed gedaan. Graag willen wij het vorige gast/pleeggezin van Lilly enorm bedanken voor de goede en liefdevolle zorg die ze Lilly de afgelopen maanden gegeven heeft. Lilly heeft al grote stappen voorruit gemaakt. Hopelijk kan de ruzie met de buren nu snel worden opgelost!

04 April

Update Juffrouw Janssen
Juffrouw Jansen heeft een ontmoeting met haar nieuwe baasjes gehad en het was liefde op het eerste gezicht van beide kanten! Juffrouw Janssen is mee naar haar nieuwe thuis gegaan en heeft daar kennis gemaakt met haar nieuwe Newfoundlander vriendinnetje. Juffrouw Jansen gaat een mooie toekomst tegemoet bij een geweldig gezin met een zeer groot dierenhart. Het afscheid voor de familie was zwaar en emotioneel maar gelukkig blijft er contact. Juffrouw Janssen heel veel liefde en geluk gewenst bij je nieuwe gezin
❤️
Wij wensen de familie van het overleden baasje van Juffrouw Janssen heel veel sterkte toe.

04 April

Update : Ruby (Landseer x Leonberger
Ruby heeft vorige week een ontmoeting gehad met haar nieuwe baasjes en ze is mee naar haar nieuwe thuis gegaan. Ruby heeft het geweldig naar haar zin bij haar nieuwe baasje. Ruby heeft haar geluk gevonden!
Lieve Ruby heel veel liefde en geluk gewenst bij je nieuwe familie
❤️

03 April

Labrador Bizzon (2 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

01 April

Berner Sennen Sepp (1 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

01 April

Berner Sennen Taicko (5 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

01 April

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL
We beginnen vandaag met de financiële update van de maand maart. We staan er slecht voor. Er zijn hoge dierenartskosten betaald afgelopen maand.
FINANCIËLE UPDATE MAAND: MAART 2023
*Inkomsten: 4.942, 41 euro +
*Uitgaven: 12.252,75 euro -/-
Nieuwe dieren in nood aannemen zal de komende tijd niet of nauwelijks haalbaar zijn vanwege de hoge kosten maar we blijven natuurlijk positief!
Vandaag heeft onze lieve ZorgAngel Oscar een ontmoeting met zijn mogelijk nieuwe baasje. Heel spannend voor Oscar en we duimen heel hard!
Morgen heeft Duitse Dog Juffrouw Janssen een ontmoeting met haar mogelijk nieuwe baasjes. Wij wensen de familie heel veel sterkte.
ZorgAngel Berner Sennen Bobby durft nog niet naar binnen te komen maar hij ligt sinds een paar dagen wel steeds achter het raam naar binnen te kijken.
Dit zijn grote stappen voorruit!
Voor de getraumatiseerde Chihuahua ZorgAngel Lilly zoeken we met spoed een gast/pleeggezin.
We zullen voor Lilly vandaag een oproep op de pagina zetten.
Er zijn weer nieuwe dieren aangemeld die we gaan helpen met herplaatsing vanuit de thuissituatie.
-Berner Sennen Beer (1 jaar)
-Berner Sennen Sepp (1 jaar)
-Sint Bernard Boef (2 jaar)
-Newfoundlander Woezel (6 jaar)
-Labrador Bizzon
De afgelopen 2 dagen zijn er nog meer dieren aangemeld vanuit de thuissituatie waarvan de baasjes zeer ernstig ziek zijn en een hondje van 13 jaar en 8 jaar waarvan de baasjes stervende zijn.
Volgende week zullen we meer laten weten.
Gisteren hebben we een prachtige donatie voer gekregen waar wij heel dankbaar voor zijn.
Wij wensen iedereen een heel fijn weekend!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels
Banknummer : NL91 SNSB 0783255187

01 April

Berner Sennen Beer aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

01 April

Sint Bernard Boef aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie wegens het overleden van het baasje.

01 April

ZorgAngel Basje heeft eindelijk een forever home!🥰
Nadat het baasje van Basje moest worden opgenomen in een verpleegtehuis is Basje bij ons in de opvang gekomen.
Waarschijnlijk omdat Basje al behoorlijk op leeftijd is (14 jaar) heeft Basje lange tijd op een nieuw thuis moeten wachten maar gisteren kwam toch nog het nieuwe geluk voor Basje.
We zijn zo ontzettend blij voor Basje dat hij ondanks zijn hoge leeftijd toch nog een heel lief baasje heeft gevonden🥰
Graag willen wij pleegmama Harma bedanken voor de liefdevolle opvang en zorg die ze Basje de afgelopen maanden gegeven heeft.
Het gaat je goed lieve Basje❤️
Heel veel liefde en geluk gewenst bij je nieuwe baasje🍀