31 Januari

Update Fleur 🐾🐾
Fleur heeft een zwaar leven achter de rug en met haar 10 jaar oud was het heel belangrijk dat ze plekje zou vinden, waar er begrip voor haar situatie is en men bereidt zou zijn haar nog verder in haar “nieuwe” leven te begeleiden. Dat plekje hebben we gevonden en ze bloeit daar met de dag meer op. Zo ontzettend fijn dat ze nu het leven heeft gekregen wat ze zo verdient heeft. We hopen dat ze nog lang van dit mooie leven bij haar lieve baasjes mag genieten
❤❤❤

31 Januari

Update Beer 🐾🐾
Beer was op zoek naar een nieuw baasje waar hij meer ruimte en minder stress zou ervaren door een drukke omgeving. Een moeilijke beslissing om te nemen, maar zeker wel de juiste want Beer doet het erg goed bij zijn nieuwe baasjes, waar hij van rust, lekkere wandelingen en veel aandacht en liefde kan genieten. Heel veel geluk saampjes
❤❤

31 Januari

Update Freya🐾🐾
Het heeft even geduurd voor we het perfecte baasje voor Freya hadden gevonden. Maar wat is het dit wachten waard geweest. Een match made in heaven
❤. Het gaat enorm goed met haar en ze geniet volop van het leven. Ze zijn ook al met haar op cursus geweest en wat deed ze dat goed. We zijn zo trots op Freya en haar baasjes 🥰🥰

31 Januari

Update Sven 🐾🐾
Sven geniet enorm bij zijn nieuwe gezin. Hij is een lieve, slimme en grappige loebas die het hart al van iedereen gestolen heeft. Hij heeft maatjes om mee te spelen en baasjes waar hij veel liefde en knuffels van krijgt. Heel veel geluk samen
❤❤

25 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL
De maand januari vliegt voorbij…
Er zijn meer dieren dan ooit die een nieuw thuis zoeken en/of opvang nodig hebben. We hebben nauwelijks nog gast/pleeggezinnen beschikbaar om dieren in nood op te kunnen vangen. Toch blijven we positief want elk dier wat wel geholpen kan worden en weer een nieuwe toekomst kan krijgen is er toch weer 1.
Eergisteren hebben we een klein verdrietig mismaakt Rottweiler teefje van 1 jaar oud binnen gekregen (we zullen haar vandaag aan jullie voorstellen).
Ze verblijft nu in de noodopvang maar we zoeken nog zeer dringend een tijdelijk gast/pleeggezin voor haar.
We krijgen veel vragen over Eersel. Wij hebben geen dieren uit Eersel in de opvang. We weten niet hoe de zaken ervoor staan behalve dat een groot aantal dieren volgens zeggen in bewaring zijn genomen.
Ons vermoeden is dat de kans bestaat dat veel dieren straks terug gegeven gaan worden aan de eigenaar…
Fleurtje is vorige week naar haar nieuwe baasje gegaan maar het ging daar niet goed. Fleurtje was erg van slag door het missen van haar baasje en verandering van omgeving en dat heeft tijd en begeleiding nodig. We hebben Fleurtje daarom vrijdag ondergebracht bij pleegmama Sonja en van daaruit gaan we op zoek naar een nieuw thuis voor Fleurtje bij mensen die wel begrip, tijd en geduld hebben.
ZorgAngel Golden Retriever Jet is opnieuw naar de dierenarts geweest vanwege een blaasontsteking. Jet heeft medicijnen voor de blaasontsteking gekregen.
ZorgAngel Golden Retriever Fientje is vrijdag uit de noodopvang naar een tijdelijk gast/pleeggezin verhuisd.
ZorgAngel Newfoundlander Meiske is opnieuw naar de dierenarts geweest. We zullen hier later meer over laten weten.
Onze (blijvende) ZorgAngel Hero is verhuisd naar een pleeggezin waar hij als het goed gaat ook zijn forever home zal krijgen. Hero zal altijd de verantwoordelijkheid van de stichting blijven en zijn welverdiende pensioen krijgen.
Hero is vrijdag naar de dierenarts geweest.
Hij heeft oorontsteking en blaasontsteking en hij moet aankomen in gewicht maar verder is hij gelukkig gezond.
Golden Retriever ZorgAngel gaat maandag naar de dierenarts voor controle en diarree klachten. Pleegmama Lisette heeft een prachtig donatie voer voor Nova ontvangen.
Er zijn behoorlijk wat intake formulieren voor Berner Sennen Teun binnen gekomen.
Maandag gaan we deze intake formulieren doornemen.
Vandaag hebben Belle en Ocean een kennismaking met hun (mogelijk) nieuwe baasjes.
We gaan heel hard duimen…
Voor de Berners Jack en Remie zijn ook behoorlijk wat intake formulieren binnen gekomen. Aankomende week gaan we deze intake formulieren doornemen.
Het baasje van de twee Yorkjes Jezzy en Gino is overleden. Beide diertjes zijn samen in de opvang gekomen bij de Yorkshire Terriër Vriendenclub die ook een nieuw thuis voor deze schatjes gaan zoeken.
Sint Bernard Freya heeft een nieuw thuis gekregen en het gaat goed bij haar nieuwe baasjes (update volgt).
ZorgAngel Labrador Roza heeft afgelopen donderdag een ontmoeting gehad met haar nieuwe baasjes en is mee naar haar nieuwe thuis gegaan.
Newfoundlander Cooper heeft vandaag een ontmoeting met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes.
Beagle Luna heeft morgen een ontmoeting met haar (mogelijk) nieuwe baasjes.
Gisteren heeft ZorgAngel Diva een ontmoeting gehad met haar nieuwe baasje en Diva gaat volgende week definitief verhuizen.
ZorgAngel Miko gaat ook binnenkort naar een nieuw thuis.
De supelieve Jack Russels ZorgAngels Adam en Eva zoeken nog steeds een nieuw thuis…
We zullen proberen de update’s zo snel mogelijk bij te werken op de fb pagina en website.
Wij wensen iedereen een fijne zondag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

25 Januari

Voorstellen nieuwe ZorgAngel Golden Retriever Babs
Babs is afgelopen maandag samen met de Golden Retrievers Fientje, Jet en Nova bij onze stichting gekomen. Babs is een fokteefje uit de commerciële fokindustrie en 6 jaar oud. We zijn dankbaar Babs te mogen verwelkomen en haar een mooie toekomst te mogen geven. Babs is ondergebracht in een tijdelijk gast/pleeggezin en nog niet ter adoptie. Babs is net als Fientje, Jet en Nova nog erg angstig maar iedere dag is een stapje voorruit. Welkom Babs
❤️

25 Januari

Dierenartsbezoek ZorgAngel Meiske
Vandaag staat er opnieuw een afspraak bij de dierenarts gepland voor Meiske. We houden jullie op de hoogte…

25 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL 
Gisteren is onze nieuwe Golden Retriever ZorgAngel Jet naar de dierenarts geweest voor een bult op haar poot.
Vandaag gaan we opnieuw met Newfoundlander ZorgAngel Meiske naar de dierenarts om röntgenfoto’s te laten maken.
ZorgAngel paard Venetia is bij de hoefsmid geweest. Venetia heeft een klein beetje last van mok wat goed te behandelen is.
Onze nieuwe knappe senioren ZorgAngel Newfoundlander Hero zit bij ons in de noodopvang. De bedoeling was dat Hero vanuit de noodopvang eerst nog naar een tijdelijk gast/pleeggezin zou gaan maar deze plannen zijn gewijzigd.
Hero is zo ontzettend lief en zo’n geweldige en brave Newfoundlander dat we direct naar een forever home voor hem gaan zoeken.
Hero blijft overigens wel een blijvende ZorgAngel van de stichting.
Voor de Yorkjes Jezzy en Gino die met spoed een nieuw thuis zoeken zijn nog geen intake formulieren binnen gekomen wat ons enorm verbaasd want het zijn geweldige hondjes! We zullen Jezzy en Gino nog een keer onder de aandacht brengen.
De 4 nieuw binnen gekomen Golden Retriever ZorgAngels doen het goed. Alles is nog onwennig en spannend voor ze maar ze genieten van alle aandacht die ze krijgen.
Golden Retriever Fientje wordt vrijdagochtend vanuit de noodopvang overgebracht naar een tijdelijk gast/pleeggezin.
Wij wensen iedereen een fijne woensdag!
Lieve groeten,
Team SCA

24 Januari

Berner Sennen Remie aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

24 Januari

Spoedoperatie Masya
Gisteren heeft Masya een spoedoperatie ondergaan (acute baarmoederontsteking). De operatie is goed gegaan en Masya kan nu gaan herstellen.
De kosten van de operatie zijn door de stichting voldaan (736,60 euro)
Beterschap Masya!
🥰 

24 Januari

Update: Newfoundlander ZorgAngel Meiske
Zondag is ons Meiske geschoren. Omdat Meiske zo enorm veel klitten en vilt in haar vacht had hebben we haar vacht niet kunnen behouden. Meiske is tijdens het scheren ontzettend braaf geweest (wat een kanjer)! We zijn dan ook enorm trots op haar! Graag willen wij Rian van trimsalon Rian en Stefanie van ALPH Dog Grooming ontzettend bedanken voor het scheren van Meiske op hun vrije zondagmorgen. Superlief! Kanjers
❤️ Meiske is ontzettend blij van haar slechte vacht verlost te zijn!

24 Januari

Voorstellen nieuwe ZorgAngel Golden Retrievers Fientje en Jet
Gisteren zijn Fientje en Jet nieuwe ZorgAngels van de stichting geworden. Jet en Fientje zijn gisteren na 8 jaar vrijgekomen uit de comerciele fokindustrie. Fientje en Jet zijn ondergebracht in een tijdelijke gast/pleeggezin waar ze heel veel liefde krijgen, goed geobserveerd worden en medische zorg krijgen. We zijn dankbaar deze lieverds te mogen verwelkomen en ze hopelijk nog een mooie toekomst te kunnen geven. Jet gaat straks naar de dierenarts vanwege een pijnlijke akelige bult op haar poot. We houden jullie op de hoogte. Welkom Fientje en Jet
🥰

24 Januari

Voorstellen nieuwe ZorgAngel: Newfoundlander Hero
Gisteren is deze superlieve senioren Newfoundlander een nieuwe ZorgAngel van de stichting geworden. We hebben deze goede Lobbes de naam Hero gegeven. Hero is 10 jaar oud en verdient het allerbeste thuis en het allermooiste pensioen
❤️ Wat een kanjer! Welkom Hero❤️
We hebben nu alleen nog een wat onduidelijke foto van Hero. Hero moet eerst lekker bijkomen en later zullen we een betere foto van Hero posten.

24 Januari

Voorstellen nieuwe ZorgAngel Golden Retriever Nova
Gisteren is Nova bij ons in de opvang gekomen. Ze is nog heel bang en niet gewend om in huis te zijn maar ze is ontzettend lief en dankbaar. Nova is ondergebracht in een gast/pleeggezin. Nova moet eerst nog geobserveerd worden en naar de dierenarts voor een lichamelijk onderzoek. Welkom Nova
🥰 We houden jullie op de hoogte…

24 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL
Allereerst willen we Marleen en de familie Groothuizen heel veel sterkte wensen met het verlies van hun dierbare lieverds.
Newfoundlander Po kreeg 4,5 jaar geleden via onze Stichting een nieuwe toekomst bij Marleen en Berner Sennen Benno 5 jaar geleden bij de familie Groothuizen.
Gisteren zijn we weer vroeg op pad gegaan om dieren in nood op te halen.
Alles is goed gegaan en er zijn daarmee weer 5 nieuwe ZorgAngels bijgekomen.
-Newfoundlander Hero
-Golden Retriever Jet
-Golden Retriever Babs
-Golden Retriever Nova
-Golden Retriever Fientje
We zullen de nieuwe ZorgAngels nog apart aan jullie voorstellen.
Cocker Spaniël Masya moest gisteren met spoed geopereerd worden aan een baarmoederontsteking (zie update gisteren).
De operatie is gelukkig goed gegaan en Masya maakt het goed.
ZorgAngel Newfoundlander Meiske is geschoren en wat is ze daar van opgeknapt!
ZorgAngel Labrador Roza heeft donderdag een ontmoeting gepland staan met haar (mogelijk) nieuwe baasjes.
Voor moeder Lena zoeken we nog een nieuw thuis.
Newfoundlander Cooper heeft zondag een kennismaking met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes.
We zijn overspoeld met reacties voor Newfoundlander ZorgAngel Meiske.
Iedereen lijkt Meiske te willen adopteren.
Dat is natuurlijk ontzettend fijn maar Meiske is nog niet ter adoptie en er kunnen ook nog geen intake’s voor Meiske ingevuld worden.
Meiske heeft nog zorg en observatie nodig.
Voor de mensen die geïnteresseerd zijn om een Newfoundlander een liefdevol thuis te bieden kijk misschien ook eens even naar onze oude Newfoundlander Hero die een liefdevol thuis verdient. Ook de oudjes verdienen een mooie en liefdevolle oude dag!
De nieuw binnengekomen Golden Retriever ZorgAngel Jet gaat vandaag naar de dierenarts vanwege een grote bult waar ze last van heeft.
Wij wensen iedereen een fijne dinsdag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

23 Januari

Spoed operatie voor Masya
Jullie kennen waarschijnlijk allemaal Masya nog wel. Masya vluchtte hoogzwanger samen met haar baasje uit de Oekraïne. Masya heeft bij ons in alle veiligheid haar pupjes kunnen krijgen en al haar pupjes kregen ook een nieuw thuis bij lieve baasjes. Maysa zit momenteel samen met haar baasje in de vluchtelingenopvang. Gisteren kregen we bericht dat Masya een acute baarmoederontsteking heeft. Op kosten van de stichting wordt Masya straks om 13.00 uur geopereerd. Heel veel sterkte lieve Masya
🍀🥰

22 Januari

Voorstellen nieuwe ZorgAngel Newfoundlander Meiske
Vorige week is dit superlieve 3 jarige Newfoundlander teefje bij ons in de opvang gekomen en ze heeft van ons de naam Meiske gekregen. Meiske is al naar de dierenarts geweest en er zijn röntgenfoto’s gemaakt van haar heupen en knieën. Aankomende week moet Meiske weer terug naar de dierenarts voor verdere onderzoeken. Later zullen we hierover meer uitleg geven. Omdat Meiske haar vacht een en al vilt en klitten is zal Meiske worden geschoren en dat zal vandaag gebeuren. Welkom lieve Meiske
🥰

22 Januari

Update : (blijvende) ZorgAngel Rudolf
Wat een lol heeft Rudolf met zijn nieuwe vriendjes! Rudolf is zielsgelukkig bij zijn nieuwe pleegmama en op zijn nieuwe stekkie
🥰 Rudolf’s vorige pleegmama Elske heeft de eerste zorg van Rudolf op zich genomen en Elske heeft zelf met veel emotie maar met een goed gevoel Rudolf vorige week overgedragen aan zijn nieuwe pleegmama Frea.
Graag willen wij onze lieve pleegmama Elske bedanken voor de goede zorgen en liefde voor Rudolf. Je bent een kanjer Elske!
🥰 Mede dankzij jou heeft Rudolf nu een prachtige toekomst gekregen bij Frea❤️

22 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL
Goedemorgen lieve dierenvrienden,
Normaal gesproken proberen we op zondag een social media pauze te nemen zodat we achter de schermen in alle rust kunnen bij werken. Vandaag maken we een uitzondering met een korte update.
Vandaag wordt Newfoundlander ZorgAngel Meiske geschoren. Deze afspraak stond voor vrijdag gepland maar door de sneeuwval kon de afspraak vrijdag niet doorgaan.
We zullen vandaag Meiske aan jullie voorstellen.
Gisteren is onze lieve kleine ZorgAngel Fleur naar haar nieuwe thuis gegaan.
Wat een lieve baasjes heeft ze gekregen en wat heeft ze dit verdient!
ZorgAngel Berner Sennen Rudolf heeft het enorm naar zijn zin bij zijn nieuwe pleegmama Frea. We zullen vandaag een filmpje van Rudolf en zijn nieuwe vrienden op de pagina zetten.
We hebben een Senioren Newfoundlander in nood waar we zeer dringend (vandaag nog) een tijdelijk gast/pleeggezin voor zoeken. We weten nog niet veel over deze lieverd dus we durven hem niet in een gastgezin met andere reuen te plaatsen. Wel bij teefjes!
Gisteren deden we een oproep voor tijdelijke opvang van meerdere Golden Retrievers in nood.
We hebben uiteraard contact gehad met Peggy van Stichting KFAAF.
Peggy heeft direct zoals altijd haar hulp aangeboden. Gelukkig hoeven we geen gebruik te maken van Peggy’s hulp want we hebben zelf 3 goede gast/pleeggezinnen kunnen vinden die de dieren in nood kunnen opvangen. Hierdoor kan er bij Peggy een plekje vrij blijven voor eventueel een andere lieve Golden Retriever in nood die hulp nodig heeft. Dank je wel lieve Peggy!🥰
Leonberger Rossi heeft vorige week zijn nieuwe thuis gekregen en het gaat super goed bij zijn nieuwe baasjes.
Gelukkig gaat het met alle dieren die de afgelopen week een nieuw thuis hebben gekregen goed dus we zijn dankbaar!
Fleurtje (Maltezer) heeft vandaag een ontmoeting met haar (mogelijk) nieuwe baasjes.
Leonberger Sven heeft gisteren een ontmoeting gehad en gaat vandaag naar zijn nieuwe gezin.
Berner Sennen Beer heeft een ontmoeting gehad met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes.
Nieuw aangenomen dieren voor herplaatsing vanuit de thuissituatie:
-Berner Sennen teefje 2 x
-Berner Sennen reu 2 x
-Teckel
We zijn nog dringend op zoek naar een ervaren gast/pleeggezin voor een zwaar getraumatiseerd (uit huiselijk geweld situatie) klein middenslag hondje.
Wij wensen iedereen een fijne zondag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

21 Januari

Update : ZorgAngel Lobke
Lieve Lobke is naar haar nieuwe thuis gegaan en wat heeft ze het naar haar zin. Lekker bij vrouwtje op de bank…

21 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL
Gisteren is Rudolf naar zijn nieuwe forever home pleeggezin gegaan.
Toen Rudolf arriveerde werd hij verwelkomd door zijn nieuwe pleegmama Frea en allemaal nieuwe hondenvriendjes.
Het scheren van onze nieuwe ZorgAngel Newfoundlander Meiske is gisteren niet doorgegaan vanwege de hevige sneeuwval.
Zondag wordt een nieuwe poging gedaan.
Goed nieuws voor ZorgAngel Lady! ZorgAngel Lady mag definitief bij haar gast/pleeggezin blijven wonen.
Gisteren hebben we een oproep voor 3 Golden Retrievers in nood gedaan. Het gaat om 2 teefjes en 1 reu.
We zoeken nog opvang voor 1 teefje en een reu.
ZorgAngel Labrador Malin mag bij haar gast/pleeggezin blijven wonen. Dat is supergoed nieuws! Malin is al op leeftijd dus het is erg fijn voor Malin dat ze niet meer hoeft te verhuizen.
Er zijn nog veel dieren die een nieuw thuis zoeken. We zullen ze allemaal opnieuw onder de aandacht brengen.
We merken dat veel mensen impulsief een intake formulier invullen en niet goed lezen.
Dit kost ons enorm veel tijd wat betreft het bellen en het beantwoorden van de chat.
Alsjeblieft lieve mensen reageer alleen als er echt interesse is na het lezen van de hele advertentie en overleg met eerst met het gezin!
We lopen achter met bijna alles vanwege de vele spoedgevallen die binnen blijven komen.
We doen ons best om alle mail, telefoontjes en chat zo snel mogelijk te beantwoorden.
Wij wensen iedereen een fijne zaterdag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

20 Januari

Veilig Thuis Dier Noa
De as van Veilig Thuis Dier Noa is opgehaald. De dierenarts en het dierencrematorium hebben prachtige pootafdrukken van Noa gemaakt.
De as van Noa wordt teruggegeven aan haar oude baasje Viktor. 1 pootafdruk, halsband en foto van Noa blijven bij Noa’s pleegmama.

20 Januari

Nieuw thuis voor Berner Sennen Tischa🥰
Tischa is naar haar nieuwe thuis gegaan en ze lijkt al aardig gewend te raken. Tischa woont nu samen met haar nieuwe Newfoundlander maatje Trischa.
Bijna dezelfde naam maar toch even een beetje anders….
Wij wensen Tischa heel veel liefde en geluk bij haar nieuwe gezin en de oude baasjes van Tischa heel veel sterkte
❤️

20 Januari

Update : (blijvende) ZorgAngel Lente heeft haar tweede pijnbehandeling gehad.

20 Januari

ZorgAngel Rudolf gaat vandaag verhuizen..
Vandaag gaat ZorgAngel Rudolf verhuizen naar zijn forever home pleeggezin.
Onze lieve pleegmama Elske die de eerste zorg van Rudolf op zich heeft genomen gaat Rudolf vandaag zelf naar zijn nieuwe pleegmama Frea brengen. Gisteren zijn al Rudolf zijn spulletjes al ingepakt en hij is helemaal klaar om te vertrekken.
Omdat Rudolf een geestelijke en lichamelijke handicap heeft en extra zorg nodig zal blijven hebben zal Rudolf een (blijvende) ZorgAngel van de Stichting blijven. Wij wensen Rudolf en Elske een goede en veilige reis
🥰🍀

20 Januari

Goedemorgen lieve dierenvrienden,
Er gebeurt momenteel zoveel dat we nauwelijks tijd hebben om te updaten.
Vandaag gaat ZorgAngel Berner Sennen Rudolf verhuizen naar zijn nieuwe forever home pleeggezin van de stichting.
We hebben een nieuwe Newfoundlander ZorgAngel. We hebben haar Meiske genoemd. Meiske is ook al naar de dierenarts geweest. Update hierover volgt…
Berner Sennen Tischa is verhuisd naar haar nieuwe gezin en het gaat goed!
Voor ZorgAngel Fleurtje staat een ontmoeting gepland met haar (mogelijk) nieuwe baasjes.
ZorgAngel Chuck heeft een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes en is mee naar zijn nieuwe thuis gegaan.
ZorgAngel Sven heeft een ontmoeting gepland staan met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes.
De castratie van ZorgAngel Adam is goed gegaan!
We zoeken nog steeds met spoed langdurige opvang voor een senior Berner die medische zorg nodig heeft.
Er is een Berner Sennen teefje aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissitiatie.
Vandaag of morgen zullen we haar profiel opmaken en delen op onze fb pagina en website.
ZorgAngel Berner Sennen Matss is naar de dierenarts geweest voor een akelige ontsteking waar hij veel last van heeft.
Beer heeft binnenkort een ontmoeting met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes.
We hebben een spoed hulpvraag binnen gekregen voor Berner Sennen Bas (wegens ziekte eigenaar). Het gaat om tijdelijke opvang met mogelijkheid tot adoptie.
Er is opnieuw een paard aangemeld voor herplaatsing. Superleuk voor ons om te mogen helpen!
Voor de allerliefste Saartje zijn verdrietig genoeg nog geen intake formulieren binnen gekomen.
We hebben haar daarom nogmaals onder de aandacht gebracht.
Er moet toch ergens een nieuwe thuis zijn voor de lieve Saartje…
Gisteren deden we een oproep voor hulp bij het scheren van een verwaarloosde Newfoundlander en dat is gelukt. Het scheren zal vanmiddag plaatsvinden.
Vandaag zitten veel lieve vrijwilligers van ons op de weg om dieren op te halen en te brengen.
Het is bijna overal glad vanwege de sneeuw.
Wij wensen onze vrijwilligers een veilige reis!
Lieve groeten,
Team SCA

17 Januari

Vanmiddag kregen we een bizarre melding‼️ Het gaat om 2 gevonden pony’s in Poppel (België)
Herkent iemand deze pony’s of weet iemand wie de eigenaar is van deze pony’s dan graag contact opnemen met de stichting!

17 Januari

Adam vandaag bij de dierenarts (castratie)
Sterkte Adam!
❤️🍀

17 Januari

Boris ✨🌈
Omdat het baasje van Boris ernstig ziek is moesten we een nieuw thuis voor Boris zoeken en er was een nieuw thuis voor Boris beschikbaar.
Gisteren kregen we het verdrietige bericht (voordat Boris naar zijn nieuwe thuis is gegaan) dat Boris onverwachts ernstig ziek werd en is ingeslapen.
Rust zacht lieve Boris
✨
Wij wensen alle betrokkenen heel veel sterkte.
Team Charlotte’s Angels

17 Januari

Update : ZorgAngel Sjaantje
We zijn een beetje bezorgd om onze allerkleinste (blijvende) ZorgAngel Sjaantje. Sjaantje lijkt maar niet op te knappen en daarom is er gisteren een bezoek aan de dierenarts geweest. Hopelijk knapt die kleine muis snel op! Heel veel beterschap Sjaantje
❤️🍀

17 Januari

Update : uitslag DM test ZorgAngel Berner Sennen Matss
De uitslag van de DM test is binnen. Matss heeft geen DM. Als Matss wel DM zou hebben gehad zou dat geen goede uitslag geweest zijn maar we zijn evengoed nog bezorgd want wat is er dan wel met Matss aan de hand? Matts heeft nu andere medicatie gekregen. We wachten eerst af wat dit gaat doen. Wordt vervolgd…

17 Januari

ZorgAngel Venetia
Het gaat goed! Venetia geniet van haar nieuwe verblijf en ze vindt het heerlijk om zelf te kunnen bepalen om naar binnen en buiten te kunnen. De afgelopen dagen was er veel storm en regen en ze vond het heerlijk om lekker droog binnen te blijven. Venetia moest haar jaarlijkse vaccinatie nog krijgen en dat is gisteren gebeurd. Het is fijn om zo’n tevreden lief paard te zien
🥰

17 Januari

Update: ZorgAngel Ieniemienie
De operatie is een groot succes geweest! Ieniemienie kan eindelijk voor het eerst in haar leven brokjes eten
🥰

16 Januari

Newfoundlander Cooper aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie

16 Januari

Uitslag MRI/CT scan ZorgAngel Rudolf
De uitslagen van de MRI en CT scan van Rudolf zijn binnen. Op de MRI en CT scan zijn geen afwijkingen te zien. Alles lijkt goed te zijn.
We hebben hierbij besloten Rudolf nu lekker te laten genieten van zijn aangepaste leven als blijvende ZorgAngel van de Stichting.
Graag willen we nogmaals iedereen bedanken die gedoneerd heeft voor de onderzoeken van Rudolf. We weten nu (heel belangrijk) dat Rudolf geen pijn heeft maar ook dat verdere onderzoeken en behandelingen niet mogelijk zijn. Super bedankt namens het Angels team en Rudolf
❤️ 

16 Januari

Update: ZorgAngel Adam
Morgen wordt Adam gecastreerd. Adam & Eva zoeken nog steeds een nieuw thuis! (Zie profiel Fb pagina en website). Het zijn schatten!
🥰

16 Januari

Update : ZorgAngel Chuck
Graag willen wij iedereen bedanken voor de getoonde interesse in Chuck. Chuck heeft aanstaande woensdag een ontmoeting met zijn (mogelijk) nieuwe baasje. We houden jullie op de hoogte! Sterkte Chuck
❤️🍀

16 Januari

Update : ZorgAngels Roza & Malin
Voor Roza zijn veel intake formulieren binnen gekomen. Roza’s volle zusje Malin zoekt ook nog een forever home. We zullen de intake formulieren die binnen zijn gekomen voor Roza ook voor Malin gaan gebruiken. Roza en Malin hebben hetzelfde lieve karakter en komen uit dezelfde omstandigheden.

16 Januari

ZorgAngel Lobke
ZorgAngel Lobke heeft een ontmoeting gehad en is mee naar haar nieuwe thuis gegaan. Het gaat goed met Lobke en haar nieuwe Labrador vriendjes. Wij wensen Lobke heel veel liefde en geluk bij haar nieuwe gezin
🥰🍀

16 Januari

Een nieuw thuis voor Davidoff
Davidoff heeft een ontmoeting gehad en is mee naar zijn nieuwe thuis gegaan. Wij wensen Davidoff heel veel liefde en geluk bij zijn nieuwe gezin
🥰🍀

16 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (maandag 16 januari)
Vandaag hopen we de uitslag van de MRI scan van Berner Sennen Rudolf te krijgen.
De uitslag van de DM test van Berner Sennen Matss is binnen. Matss heeft geen DM. De vraag is nu wat er dan wel met Matss aan de hand is en wat het vervolg is.
Berner Sennen Pup Kees heeft een ontmoeting gehad en is verhuisd naar zijn forever home.
Leonberger Rossi die vanuit de thuissituatie een nieuw baasje zoekt heeft afgelopen zaterdag een ontmoeting gehad. De ontmoeting is goed verlopen en Rossi gaat deze week bij zijn nieuwe gezin wonen.
We hebben afgelopen week weer veel negatieve reacties moeten verwijderen.
De mensen die deze reacties posten hebben werkelijk geen idee wat een verdriet en schade ze iemand (een eigenaar) aandoen.
Als mens en dier hulp zoeken bij ons moeten ze zich veilig voelen en het belang van het dier moet voorop staan.
We hebben daarom weer alle negatieve reacties verwijderd en dat zullen we blijven doen.
Mensen die onze pagina volgen om te oordelen en hun bekritiserende mening te geven aan mensen die wij hulp bieden zijn absoluut niet welkom bij ons!
Davidoff is verhuisd en heeft het ontzettend naar zijn zin bij zijn nieuwe baasjes.
Hondje Chuck heeft deze week een ontmoeting met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes.
ZorgAngel Fleur heeft de narcose goed doorstaan en ze heeft nu weer een prachtig gebit wat weer helemaal op orde is. We gaan deze week weer verder met de geïnteresseerden.
Dit weekend zijn er weer veel honden aangemeld voor herplaatsing en afstand.
Wij wensen iedereen een fijne maandag.
Lieve groeten,
Team SCA

13 Januari

Berner Sennen Beer (1 jaar)aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

13 Januari

Hond Saartje aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

13 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (vrijdag 13 januari)
Goedemorgen lieve dierenvrienden,
We wachten nog steeds met spanning op de uitslag van Rudolf.
We hebben 2 katten in nood die zeer dringend (apart van elkaar) een tijdelijk gast/pleeggezin zoeken.
Voor 1 kat is opvang en vervoer naar het gast/pleeggezin inmiddels gelukt. Voor de andere kat zijn we nog druk aan het zoeken.
Er is een kruising Sint Bernard x Newfoundlander reu (3 jaar) in nood aangemeld waar we zeer dringend (per direct) een ervaren gast/pleeggezin voor zoeken. Omdat we nog niet weten hoe ernstig de situatie precies is zoeken we een gast/pleeggezin met ruimte, zonder andere honden en katten.
ZorgAngel Fleurtje is gisteren aan haar gebit geholpen. Update en foto’s volgen nog.
Er zijn apart van elkaar 2 nieuwe honden aangemeld en aangenomen wegens overlijden van de eigenaar. We zullen later hun profiel op onze pagina en website zetten.
Gisteren heeft Lobke een ontmoeting gehad met haar nieuwe gezin. De klik was er meteen en ze is mee naar haar nieuwe thuis gegaan.
Morgen heeft Leonberger Rossi een ontmoeting met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes.
Ook voor Berner Sennen pup Kees staat vandaag een ontmoeting gepland.
Terriër Jack heeft een ontmoeting met zijn nieuwe baasjes gehad.
Beagle Luna heeft een kennismaking gehad maar voor Luna moeten we verder zoeken naar een nieuw thuis.
ZorgAngel Utopia (Venetia) is afgelopen woensdag verhuisd naar haar nieuwe onderkomen (rusthuis).
Utopia zal een (blijvende) ZorgAngel van de stichting blijven.
Er zijn nog veel dieren die een nieuw thuis zoeken.
We zullen de langzitters nog een keer onder de aandacht brengen.
Wij wensen iedereen een fijne vrijdag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

12 Januari

WELVERDIEND PENSIOEN VOOR (BLIJVENDE) ZORGANGEL UTOPIA (VENETIA) “Onbezorgd en vrij zijn”
31 december is Venetia een (blijvende) ZorgAngel van de stichting geworden.

Venetia heeft een lange sportcarrière achter de rug en ze mag nu bij ons gaan genieten van haar welverdiende rust. Gisteren hebben we Venetia naar haar pensioen plekje (rusthuis) gebracht. De reis is goed verlopen en ze lijkt het heerlijk naar haar zin te hebben op haar nieuwe plekje.
We zijn dankbaar❤️ Welkom Venetia❤️

Bekijk hier het filmpje:

https://youtu.be/fFXGlV3a4e4

12 Januari

Update : Leonberger Rossi
Rossi heeft aanstaande zaterdag een ontmoeting met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes. Zet hem op Rossi
🥰🍀

12 Januari

Morgen een spannende dag voor pup Kees want hij krijgt een kennismaking met zijn (mogelijk) nieuwe baasjes❤️🍀 Heel veel sterkte lieve Kees!

11 Januari

MRI scan ZorgAngel Rudolf
Rudolf is gisteren goed ingeslapen en gelukkig weer goed wakker geworden. In de avond liep hij al weer vrolijk in het rond en heeft gegeten en gedronken. Nu is het wachten op de uitslag…

11 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (woensdag 11 januari)
Goedemorgen lieve dierenvrienden,
Het was gisteren weer een super hectische dag die tot laat in de avond duurde.
Vandaag staat er opnieuw een hoop te gebeuren.
We wachten op de uitslag van de MRI scan van Rudolf.
Rudolf is gisteren goed in slaap gegaan en weer goed wakker geworden.
Hij is ontzettend braaf geweest en gisteravond liep hij al weer lekker rond te struinen en heeft gegeten en gedronken.
De urine van ZorgAngel Bobbie moet getest worden. Vandaag gaan we weer een nieuwe poging doen ochtendurine op te vangen (hij is steeds te snel weg die oude boef als we met de soeplepel aankomen)🙈
Er is momenteel veel te doen om Zeus (kruising Newfoundlander x Tatra). Zeus is eerder door de eerste eigenaar bij ons aangemeld (een half jaar geleden) voor overname vanwege verdrietige persoonlijke omstandigheden.
Wij konden Zeus toen niet aannemen en helpen.
Zeus werd gisteren door de nieuwe eigenaar op marktplaats aangeboden omdat de situatie thuis niet goed gaat en inmiddels onhoudbaar is geworden.
Ondanks dat wij niet kunnen helpen hebben we wel contact met de huidige eigenaar om een goede (andere oplossing dan de stichting) te zoeken.
Er is gisteren een hulpvraag voor de HulpAngels binnengekomen. Het gaat om tijdelijke opvang (2 weken) voor een Kruising Labrador wegens ziekte van de eigenaar.
We zullen vandaag het profiel opmaken en met jullie delen in de HulpAngel groep.
Onze allerkleinste ZorgAngel Sjaantje is een beetje ziek. We maken ons niet al teveel zorgen want door de goede zorgen van pleegmama Laura is Sjaantje vast weer snel beter.
Veel lieve bezorgde volgers hebben onze hulp gevraagd voor een Berner Sennen pup die aangeboden wordt op marktplaats.
We hebben hulp aangeboden maar jammer genoeg geen reacties van de eigenaar ontvangen.
Als alles door kan gaan staat er vandaag een grote verhuizing te gebeuren.
Hier later meer over…
Wij wensen iedereen een fijne woensdag!
Lieve groeten,
Team SCA

10 Januari

Spannende dag voor ZorgAngel Rudolf
Vandaag krijgt Rudolf zijn MRI scan. Veel succes lieve Rudolf
🍀

10 Januari

ZorgAngel Basje (Senior)
Het gaat steeds beter met onze oude ZorgAngel Basje. Basje komt goed aan in gewicht. Hij is verlost van zijn klitten en gaat zich iedere dag beter voelen.

10 Januari

Rozie
Ex ZorgAngel Rozie is voor het eerst van haar leven op vakantie geweest en heeft genoten van het prachtige Drentse landschap. Het is gewoon bijna niet meer voor te stellen hoe verwaarloosd Rozie bij ons kwam als je deze foto ziet. Wat is ze mooi geworden!
🥰

10 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (dinsdag 10 januari)
We hoesten en proesten allemaal nog steeds. Tijd om echt uit te zieken is er niet. Het jaar is druk geëindigd en nog drukker begonnen.
We lopen wegens ziekte en drukte met een aantal zaken behoorlijk achter en ook de antwoorden in de chat en mail laten wat langer op zich wachten dan normaal maar we doen ons best om alles zo snel mogelijk bij te werken.
Vandaag wordt het een spannende dag voor ZorgAngel Berner Sennen Rudolf.
Dankzij jullie donaties kan Rudolf vandaag zijn MRI scan krijgen.
We zijn best nerveus. Heel hard duimen draaien vandaag…
We houden jullie op de hoogte!
Er zijn nieuwe ontwikkelingen wat betreft ZorgAngel paard Venetia.
We zullen dit nieuws later met jullie delen.
We zijn nog voorzichtig maar vandaag gaan we jullie goed nieuws brengen over de zwaar getraumatiseerde ZorgAngel Moppie…
Wegens verdrietige persoonlijke omstandigheden van pleegmama/baasje Claire moeten we een nieuw thuis gaan zoeken voor Berner Sennen ZorgAngel Teun.
Dit nieuws kwam even hard aan met veel verdriet voor Claire en Teun.
Er zijn nog een behoorlijk aantal ZorgAngels die een nieuw thuis zoeken.
De nieuwkomers gaan we vandaag aan jullie voorstellen.
De 2 labrador ZorgAngels Lena en Roza zijn gisteren naar de dierenarts geweest.
Bij Lena is bloed afgenomen en beide dames zijn behandeld voor oorontsteking.
Voor ZorgAngel Golden Retriever Lente staat aanstaande donderdag een afspraak bij de dierenarts gepland.
Lente gaat steeds moeilijker lopen.
ZorgAngel Keeshondje Bobbie heeft een wellness dagje gehad en wat is hij mooi geworden!
ZorgAngel Newfoundlander Kizzie krijgt steeds meer problemen met lopen. Kizzie krijgt maandelijks injecties maar we zien dat het lopen en opstaan steeds moeilijker en zwaarder voor haar wordt.
ZorgAngel Poes Loesje is gesteriliseerd.
De sterilisatie is goed gegaan!
Davidoff heeft een ontmoeting gehad.
We hebben heel wat oude ZorgAngels in de stichting zo ook senior Basje.
Het gaat steeds beter met Basje. Het is een kleine oude mopperkont maar hij is vrolijk en neemt toe in gewicht.
De as en pootafdrukken van Veilig Thuis Dier Noa zijn opgehaald.
We proberen vandaag zoveel mogelijk te updaten zodat jullie weer op de hoogte zijn en we gaan weer nieuwe dieren adverteren.
Wij wensen iedereen een fijne dinsdag!
Lieve groeten,
Team SCA

09 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (maandag 9 januari)
Allereerst willen we jullie allemaal enorm bedanken voor de betrokkenheid bij onze lieve ZorgAngel Rudolf. Dankzij jullie donaties kan de MRI scan aanstaande dinsdag nu definitief doorgaan!
Wat zijn we dankbaar❤️
Hartverwarmend❤️
Nog even een kleine toelichting op de kosten en keuze voor de uitgebreide MRI scan voor Rudolf.
Er is door onze dierenarts een MRI scan aangevraagd omdat er niet duidelijk is wat er aan de hand is met Rudolf. Wobbler wordt niet uitgesloten maar aangezien een aantal kenmerken niet overeenkomen met Wobbler is er een MRI scan aangevraagd voor kop, nek en rug. Deze uitgebreide MRI scan is duurder maar wel noodzakelijk.
We houden jullie op de hoogte. We hopen er het beste van.
Voor Veilig Thuis Dier Guus hebben we nog geen ervaren gast/pleeggezin gevonden.
Graag willen we iedereen bedanken die zich heeft aangemeld als gast/pleeggezin voor Guus❤️
We gaan er vandaag mee aan de slag.
ZorgAngel paard Venetia is jammer genoeg niet welkom bij de mensen waar de kennismaking afgelopen vrijdag mee is geweest. We geven de hoop niet op en we gaan weer verder zoeken naar het allerbeste pensioenplekje voor dit geweldige paardje!
Berner Sennen Tischa heeft een kennismaking gehad in België en deze ontmoeting is goed verlopen. We laten jullie nog weten wanneer Tischa definitief gaat verhuizen.
Graag willen we nog een toelichting geven over de Rabiës vaccinatie voor Nederland-België of Belgie-Nederland wat betreft de reacties bij Tischa. Een Rabiës vaccinatie is verplicht als een hond van Nederland naar België gaat of van België naar Nederland. De hond moet dan al 3 weken gevaccineerd zijn! Een Rabiës vaccinatie geven is geen enkel probleem (heeft niets met kosten te maken) maar de wachttijd (3 weken) in sommige gevallen wel en daar zou niet over gediscussieerd of geoordeeld mogen worden vinden wij. Er zijn ook eigenaren die hun hond het liefst alleen in Nederland of België (eigen land) willen herplaatsen en dat moeten we respecteren. De situatie is vaak al verdrietig genoeg.
We hebben nog een aantal superlieve (gecastreerde) konijnen mannen in de opvang zitten die wachten op een date met een lief maatje (voedster).
Aankomende week zullen we alle beschikbare heren aan jullie voorstellen.
Voor de Sint Bernards Ocean en Belle zijn nog steeds geen reacties binnen gekomen. De situatie is onhoudbaar aan het worden. We zullen deze kanjers aankomende week nog een keer onder de aandacht brengen.
Voor de Tibetaanse Terriër Jack staat een ontmoeting gepland.
Voor het Berner Sennen teefje in nood hebben we opvang gevonden.
Voor Beagle Luna staat woensdag een ontmoeting gepland met haar (mogelijk) nieuwe baasjes.
Er zijn twee nieuwe Berners aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.
Er zijn meerdere nieuwe Veilig Thuis Dieren aangemeld en aangenomen voor hulp.
Wij wensen iedereen een fijne week❤️
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

08 Januari

Snertwandeling Berner Vrienden Zeeland is een succes geweest!
Ons teamlid Miranda Barten organiseerde voor Berner Vrienden Zeeland zoals ieder jaar weer een gezellige snertwandeling. Er waren 35 honden en 56 baasjes die meeliepen vandaag en wat hebben ze het getroffen met het weer. Een goed en gezellig begin van het jaar voor hond en baas!

07 Januari

HELP ONS RUDOLF HELPEN‼️
Enkele weken geleden werd Rudolf onder de naam Kwartel aangeboden op marktplaats. Bezorgde volgers van de stichting vroegen ons contact met de eigenaar op te nemen en dat hebben we gedaan. Dezelfde dag nog werd Rudolf afgestaan aan de stichting. Rudolf is 8 maanden oud en mankeert van alles. Hij is doof en blind aan 1 oog, hij loopt ongecoördineerd, slungelig maar hij is liever dan lief en ontzettend vrolijk. We hebben Rudolf eerst even bij laten komen en afgelopen week zijn we met Rudolf naar de kliniek geweest voor onderzoeken. Er zijn röntgenfoto’s gemaakt. Op de röntgenfoto’s zijn gelukkig geen afwijkingen te zien. Een mogelijkheid zou zijn dat Rudolf lijdt aan het Wobbler syndroom maar dat is zonder verder onderzoek nog niet met zekerheid te zeggen.
Aanstaande dinsdag staat er een afspraak gepland voor een MRI scan. De MRI scan is behoorlijk prijzig (1800,00 euro) en daarom willen wij jullie vragen Rudolf te helpen door een kleine donatie voor Rudolf te doen
❤️
We hopen door de MRI scan te laten maken meer duidelijkheid te krijgen over wat er met Rudolf aan de hand is en hoe het toekomstbeeld zal zijn.

Mocht u Rudolf kunnen helpen door een kleine bijdrage te doneren dan kan dat via onderstaande Mollie link of via het bankrekeningnummer van de Stichting. Bedankt namens Rudolf❤️ https://charlottes-angels.com/donatie/ Stichting Charlotte’s Angels Banknummer : NL91 SNSB 0783 2551 87 Tnv: MRI scan Rudolf

07 Januari

Voorstellen nieuw Veilig Thuis Dier: Guus
Een zeer schrijnende situatie. Dit is voor nu even de beste foto die we hebben van Guus. Guus verbleef in een zeer ernstige (3 jaar durende) huiselijk geweld situatie. We hebben Guus veilig kunnen stellen en Guus verblijft nu tijdelijk in de noodopvang.
Guus is een lief maar zeer angstig, zwaar getraumatiseerd klein hondje (kruising Jack Russel x Pinscher) van 5 jaar oud. Guus heeft heel meegemaakt (verminking, vergiftiging, verwaarlozing, mishandeling enz).

We zoeken met spoed een lief en ervaren gast/pleeggezin waar Guus de rust en tijd krijgt om te herstellen. Guus kan met andere honden overweg maar is momenteel nog doodsbang voor alles (laat bij benadering uit angst zijn urine en ontlasting lopen).
Bent u ervaren genoeg en kunt u het aan om tijdelijk gast/pleeggezin voor Guus te worden zodat we Guus weer vertrouwen kunnen geven laat het ons dan weten via de chat of mail van de stichting.
Welkom lieve dappere Guus❤️ Vanaf nu kan het leven alleen maar beter voor je worden…

07 Januari

Update: (blijvende) ZorgAngel Benji
Onze lieve oude mopperkont zat weer eens in de lappenmand. Dit keer had de directeur last een fikse blaasontsteking. Benji heeft een behoorlijk jasje uitgedaan maar gelukkig is hij al weer aan de betere hand aan het raken.
De dierenartsrekening van Benji is door de stichting voldaan (419,35 euro).

04 Januari

Update : Berner Sennen pup Kees
Zoals jullie vermoedelijk wel gemerkt zullen hebben is Berner Sennen pup Kees erg populair bij iedereen waardoor we overspoeld zijn met intake formulieren van geïnteresseerden voor de knappe Kees😍 Het kost behoorlijk wat tijd om alle intake formulier door te nemen. We houden jullie op de hoogte…

04 Januari

Update : Ysha (Landseer x Sint Bernard)
Graag willen we een correctie maken wat betreft de leeftijd van Ysha. In de advertentie staat dat Ysha 3 jaar oud is maar dat moet 5 jaar zijn. Vandaag een spannende dag want Ysha heeft een ontmoeting met haar (mogelijk) nieuwe baasjes! Heel veel succes gewenst!
🍀 Zet hem op Ysha!

04 Januari

Update : Paard Venetia = (tijdelijke) ZorgAngel geworden.
Vorige week deden wij een noodoproep voor het geweldige paard Venetia. De eigenaar kon niet langer meer voor haar zorgen en Venetia moest voor 1 januari een ander plekje hebben.
Wij hebben 31 december Venetia overgenomen en daarmee is Venetia het eerste (tijdelijke) ZorgAngel paard van onze stichting geworden. Ondanks dat Venetia nu een ZorgAngel van de stichting is geworden zoeken wij nog steeds een nieuw thuis voor dit prachtige droompaardje!
Over Venetia: Een goudeerlijk paard met een superlief karakter! Venetia is 20 jaar oud en vorig jaar heeft ze haar sportcarrière achter zich mogen laten. Venetia’s sportcarrière werd beëindigd omdat ze de stress van de wedstrijden steeds minder goed kon handelen (niet vanwege een blessure of andere redenen). Venetia werd na haar sportcarrière verkocht als leer en recreatiepaard voor de dochter van de huidige eigenaar.
Naar aanleiding van onze oproep vorige week zijn er toch een behoorlijk aantal positieve reacties binnen gekomen maar het was tekort dag om een betrouwbaar thuis (mooie pensioenplek) voor Venetia te kunnen zoeken. Doordat Venetia een ZorgAngel van de stichting is geworden hebben we nu meer tijd gekregen om het allerbeste plekje voor haar te kunnen vinden. Deze tijd zullen wij ook zeker nemen want Venetia verdient het allerbeste!

04 Januari

ZorgAngel Rudolf onderweg naar de dierenarts🚑 Wat is hij braaf!🥰

04 Januari

CHARLOTTE’S DAGJOURNAAL (woensdag 4 januari)
Het eerste dagjournaal van het nieuwe jaar en we hebben best alweer wat nieuws met jullie te delen.
We beginnen met het financieel overzicht van de maand december gevolgd door het jaaroverzicht. Het zijn enorme bedragen maar wat zijn we trots dat we zoveel dieren dankzij jullie financiële steun (medische) zorg hebben kunnen geven en daarmee weer een toekomst❤️
December
Inkomsten : 10.131,21 euro +
Uitgaven : 9.032,71 euro -/-
Financieel jaaroverzicht 2022
Periode 01-01-2022 t/m 31-12-2022
Inkomsten : 113.051,18 +
Uitgaven : 107.125,74 -/-
Vandaag staat er voor ZorgAngel Berner Sennen Rudolf een afspraak bij de dierenarts gepland. We vinden het best spannend. Rudolf is zo ontzettend lief en zo’n blij en vrolijk kereltje maar we weten ook dat er vermoedelijk van alles en nog wat met Rudolf mis is. We hopen op uitslagen die meevallen…
Vorige week kregen we een hulpvraag binnen voor paard Venetia. Venetia moest voor 1 januari een nieuw thuis hebben. Uiteindelijk hebben we Venetia 31 december overgenomen van de eigenaar en daarmee is Venetia het eerste (tijdelijke) ZorgAngel paard van de stichting geworden.
Senior Bobbie (14 jaar) werd een aantal weken geleden een ZorgAngel van de stichting omdat zijn baasje wegens ziekte niet meer voor hem kon zorgen. Bobbie mocht bij het gast/pleeggezin blijven wonen maar Bobbie is weer terug bij ons als ZorgAngel. Morgen gaan we met Bobbie naar de dierenarts.
ZorgAngel Matss is getest op DM. Omdat het nog wel even duurt voordat de uitslag binnen is, is Matss weer terug naar zijn vorige gast/pleeggezin gegaan.
2 januari zijn er 5 nieuwe ZorgAngels gearriveerd wegens het overlijden van hun baasje. De hondjes zijn samen ondergebracht bij pleegmama Sonja.
Gisteren is er een nieuw Veilig Thuis Dier binnengekomen en ondergebracht in de noodopvang.
Vandaag gaan we een tijdelijk gast/pleeggezin voor hem zoeken.
We hebben nog steeds voor het superlieve 1 jarige Berner Sennen teefje geen tijdelijke opvang gevonden. De mensen die gereageerd hebben op onze noodoproep zijn meerdere keren gebeld maar laten niets terug horen. We zoeken dus nog steeds!
Er is een afspraak bij de dierenarts gemaakt voor ZorgAngel Fleur (voor haar tandjes).
We hebben 2 nieuwe hulpvragen aangenomen (Berner Sennen en Newfoundlander) voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.
Beagle Luna is aangenomen voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.
Keeshond Bailey is aangenomen voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.
Labrador Lobke is een nieuwe ZorgAngel van de stichting geworden.
We hebben een uitzondering gemaakt en 3 buitenlandse honden aangenomen voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.
Het baasje van de drie honden is zelf Rescuer geweest en heeft zich altijd ontfermd over afgedankte, onherplaatsbare honden. Verdrietig genoeg is ze ongeneeslijk ziek geworden en behalve de buitenlandse stichting die de honden geplaatst heeft was er verder geen hulp. Het ging om totaal 8 honden. Een verdrietige situatie voor mens en dier. We hopen samen met betreffende collega stichting een nieuw thuis te kunnen vinden voor de honden.
ZorgAngel Tychi heeft gisteren een ontmoeting gehad. Hierover later meer…
Gisteravond hebben we Berner Sennen pup Kees op onze fb pagina gezet. Vrijwel direct leek het alsof de mail en chat ontplofte! We hebben de reacties daarom uitgezet maar toen kwam de verwarring dat mensen niet meer konden reageren en dachten dat ze geblokkeerd waren. De reacties staan daarom weer aan☺️
Bij ZorgAngel Winnie is een freestyle libre sensor geplaatst om de suiker te meten.
Davidoff heeft aanstaande zaterdag een kennismaking.
Berner Sennen Tisha heeft zondag een ontmoeting.
We wensen iedereen een fijne woensdag!
Lieve groeten,
Team Charlotte’s Angels

03 Januari

Berner Sennen pup Kees zoekt een thuis

03 Januari

Volgende week donderdag worden Fleur haar tandjes gedaan. We gaan daarna weer verder met haar bemiddeling. We houden jullie via de pagina op de hoogte.

03 Januari

Hondje Carot aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

02 Januari

Beagle Luna (11 maanden) aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.

01 Januari

Tibetaanse Terriër aangemeld voor herplaatsing vanuit de thuissituatie.