30 April

Na een lange zorg/revalidatie periode is ZorgAngel Mini vandaag naar haar nieuwe thuis gegaan en wat zijn we blij voor haar! Het nieuwe baasje van Mini heeft al een getraumatiseerd hondje wat niet buiten de tuin durft. Voor Mini is wandelen buiten de tuin ook niet haalbaar dus ze zit daar goed op haar plek. Niets hoeft, niets moet, geen verwachtingen maar wel heel veel liefde en kwaliteit van leven op de manier zoals zij het aankan. Dat Mini het zou overleven hadden we nooit verwacht maar het is gelukt en nu heeft ze een eigen thuis en een prachtige toekomst gekregen. Bedankt lief nieuw baasje van Mini❤️ Heel veel liefde en geluk met elkaar❤️

29 April

ZorgAngel Kizzie geschoren vanwege haar vervilte vacht.

29 April

Berner Ziza is vandaag overgedragen aan de stichting en daarmee een ZorgAngel geworden. Ziza zal voorlopig gaan bijkomen en geobserveerd gaan worden in een van onze gast/pleeggezinnen.

29 April

Berner Sennen Bixbie (17 maanden) aangemeld voor herplaatsing vanuit zijn thuissituatie.

28 April

ZorgAngel Harley moeten scheren vanwege haar vervilte vacht.

28 April

Er is een nieuwe ZorgAngel gearriveerd. We hebben haar Schatje genoemd omdat ze ook echt een schatje is ondanks haar verdrietige verleden. Schatje is tijdelijk ondergebracht in een gast/pleeggezin van de stichting.

28 April

Daantje hebben we veilig kunnen stellen uit verdrietige en slechte omstandigheden. We hebben haar Daantje genoemd en ze is een Boulab teefje van 2 jaar oud. Daantje is een nieuwe ZorgAngel en ondergebracht in een gast/pleeggezin van de stichting. We gaan haar de (medische) zorg en begeleiding geven die ze nodig heeft.

27 April

Sint Bernard Bailey (5 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit zijn thuissituatie (België).

26 April

Twee nieuwe ZorgAngels in de opvang gekomen. Sint Bernard Harley (13 jaar) en Landseer Kizzie (11 jaar). Beide honden hebben de laatste 5 jaar samen met hun baasje een zwervend bestaan gehad.

25 April

Ex ZorgAngel Gala is in het bijzijn van haar familie over de regenboogbrug gegaan. Gala is 24 december in veiligheid gebracht en kreeg in Januari haar forever home. Ze heeft maar 3 maanden van haar vrijheid en nieuwe leven mogen genieten. Gala was ongeneselijk ziek (kanker). Ze is 4 jaar oud geworden💔

25 April

ZorgAngel Teuntje is geopereerd. De operatie is goed gegaan en de bult is verwijderd.

24 April

3 fretten Kenai, Sitka en Elena aangemeld voor herplaatsing vanuit hun thuissituatie.

23 April

Entlebucher Sennenhond Bella (4 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit haar thuissituatie.

22 April

Kat Gizmo (10 jaar) aangemeld voor herplaatsing vanuit zijn thuissituatie.

22 April

ZorgAngel Floortje is na een lange zorgperiode naar haar nieuwe thuis gegaan. We wensen haar veel geluk!

22 April

ZorgAngel Barney is na een lange zorgperiode naar zijn nieuwe thuis vertrokken. Veel geluk Barney❤️

21 April

De baby konijntjes zijn naar de dierenarts geweest voor vaccinatie.

20 April

Labradoodle Daan is vandaag naar zijn nieuwe thuis gegaan. Veel geluk Daan!

19 April

ZorgAngel Meisje is na een lange periode van revalidatie en intensieve zorg naar haar nieuwe thuis gegaan. Veel geluk kanjer!❤️

19 April

ZorgAngel Teuntje is opnieuw naar de dierenarts geweest. Ondanks de antibiotica wordt de bult niet kleiner. Volgende week maandag staat er een operatie gepland.

18 April

ZorgAngel Boet is naar zijn nieuwe thuis gegaan. Veel geluk lieve Boet❤️

17 April

We hebben geweldig nieuws te melden! Het gast/pleeggezin waar Lente al die tijd geweest is heeft aangegeven heel graag voor altijd voor Lente te willen blijven zorgen. Wat zijn we hier blij mee! Dit lieve oude dappere meisje is daar nu zo gewend en hoeft dus nooit meer te verhuizen. Heel veel liefde en geluk lieve Lente Wat zijn we trots op jou en op je nieuwe baasjes. Zo dankbaar dat je mag blijven en mag genieten van je welverdiende mooie oude dag❤️ Het gaat je goed kanjer❤️

17 April

De konijnen Kiwi en Peer zijn gisteren in onze opvang gekoppeld en vandaag naar hun nieuwe baasje gegaan. Ze hebben daar de hele tuin tot hun beschikking gekregen die volledig konijnveilig is gemaakt. Deze reuzen hebben veel ruimte nodig dus wat zullen ze daar gelukkig worden.

17 April

ZorgAngel Bella heeft vandaag haar gast/pleeggezin verlaten en is naar haar nieuwe thuis gegaan. Ze heeft in haar nieuwe gezin een nieuw Berner maatje gekregen (Simba).

17 April

Vandaag hebben we onverwachts een nestje babykonijntjes gekregen van een gedumpt moeder konijn die schijnbaar al hoogzwanger was toen ze bij ons in de opvang kwam met 3 baby’s van rond de 7 weken oud.

16 April

Eerder is er al een kennismaking geweest met Casey en haar nieuwe gezin. Vandaag is Casey vanuit haar thuissituatie naar haar nieuwe thuis gegaan. Casey heeft het goed naar haar zin en is dolgelukkig met haar nieuwe Labrador maatje.

16 April

Kira is vanuit haar thuissituatie na een kennismaking met haar nieuwe baasjes mee naar haar forever home gegaan. Veel geluk gewenst Kira!

15 April

ZorgAngel Teuntje moest naar de dierenarts vanwege een ontsteking aan haar tepel. Ze heeft antibiotica gekregen. Dierenarts rekening is voldaan (70,45 euro).

14 April

Berner Sennen Torro heeft een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasjes en nieuwe Berner vriendje Charlie. Torro en zijn baasje kwamen van ver en daarom is Torro’s baasje een nachtje vlakbij blijven slapen zodat de gewenningsperiode rustig en goed kon verlopen. Het werd al snel duidelijk dat Torro zijn foreverhome bij Simone en Wico heeft gevonden!

11 April

ZorgAngel Boomer is van een oude mevrouw geweest en heeft nooit medische zorg of onderhoud gehad. Haar baasje is inmiddels opgenomen in een verpleegtehuis en Boomer is een tijdelijke ZorgAngel van de stichting geworden. Vorige week is Boomer bij de trimsalon geweest en vandaag hebben we haar gebit laten doen zodat ze weer kan eten. Er is ook nog een echo gemaakt van de bult op Boomer’s buik wat gelukkig geen melkkliertumor maar een vetbult blijkt te zijn. Boomer is nu helemaal op orde dus binnenkort kunnen we op zoek naar een nieuw lief baasje voor haar. Kosten gebit en echo (713,92).

11 April

Bella en Jingle (8 maanden oud) binnengekomen in de opvang.

10 April

ZorgAngel Pip heeft een ontmoeting gehad en is naar zijn nieuwe thuis gegaan. Het was liefde op het eerste gezicht. Pip is een van de 5 geredde hondjes die uitgedroogd en uitgehongerd bij ons kwamen. Hij heeft het gered en nu een mooie toekomst gekregen. Wat zijn we blij en dankbaar!

10 April

ZorgAngel Goofy is vanuit het berenbos naar haar nieuwe gast/pleeggezin verhuisd. Goofy gaat daar verder revalideren en socialiseren met behulp van de stabiele Newfoundlander Suus.

7 April

Bruno heeft vanuit zijn thuissituatie een ontmoeting gehad met zijn nieuwe baasje en is mee gegaan naar zijn nieuwe thuis.

6 April

Falcor heeft een trimbeurt gekregen. Wat is hij weer mooi geworden en dankbaar dat zijn klitten en vilt verdwenen zijn.

5 April

Ex ZorgAngel Prince is overleden. Prince kwam rond april 2021 bij ons in de opvang vanuit Rusland na 7 jaar in het Russische circus te hebben gewerkt. Prince heeft bijna nog een jaar van een mooie en welverdiende oude dag mogen genieten.

5 April

ZorgAngel Lente heeft haar laatste wondcontrole bij de dierenarts gehad. De wonden genezen goed. De dierenarts is tevreden.

5 April

ZorgAngel Shawnie is aan haar gebit geholpen. Shawnie heeft een hartruisje en had daarom een speciale narcose nodig. De operatie is goed gegaan en Shawnie is verlost van haar rotte tanden en kiezen. Dierenartsrekening is voldaan á €381,60

4 April

Dankzij Angie’s adoptanten op afstand hebben wij voor ZorgAngel Angie weer medicijnen kunnen bestellen voor de atopie. (343,65 euro)

4 April

Ex ZorgAngel Boris is overleden. Boris heeft nadat hij een ZorgAngel van de stichting werd nog 2 jaar mogen genieten van een liefdevol leven en mooie oude dag bij zijn baasje Victor.