Onze ZorgAngel

Angie

Een intens verdrietig verhaal over de oude Golden Retriever Angie en haar overleden baasje.
Angie is een Golden Retriever teefje van 10 jaar oud. Dit knappe golden dametje was intens gelukkig met haar baasje. Angie heeft van haar baasje altijd alles gekregen wat ze nodig had zelfs al was het financieel niet altijd makkelijk haalbaar.
Angie is geen goedkope hond want ze heeft een schildklieraandoening en atopie. Deze medicijnen kosten rond de 200 euro per maand en dat is natuurlijk voor iedereen een behoorlijk bedrag.
Veel dierenliefhebbers die het verhaal van Angie lezen zullen daarin vast herkennen dat je alles voor je dier over hebt al is het soms amper haalbaar.
Angie’s baasje is volledig onverwachts overleden. De familie wil niet voor Angie zorgen en wilde Angie’s leven laten beëindigen.
Angie is niet de jongste meer maar ze had een geweldig leven samen met haar baasje en dankzij de medicijnen heeft ze kwaliteit van leven en kan ze nog genieten.
Angie wordt tot zondag opgevangen door iemand die erg begaan is met Angie en haar baasje. Dit is helaas alleen als noodoplossing mogelijk want door het werk is Angie veel te lang achter elkaar alleen en de terugkerende maandelijkse kosten voor haar medicatie zijn niet haalbaar.

Angie is daarom aangemeld bij ons voor hulp.

Er is veel emotie en verdriet voor Angie geweest maar ook voor de betrokken familieleden en vrienden. Na overleg met de betrokkenen hebben wij op hun verzoek beloofd dat Angie een ZorgAngel van de stichting zal blijven, dus dat wij de volledige verantwoordelijkheid voor Angie zullen nemen en blijven houden. Wij konden deze belofte doen vanwege de maandelijkse financiële steun die jullie hebben aangeboden.
We zijn uiteindelijk blij dat de geplande euthanasie afgelopen maandag niet door is gegaan. In plaats daarvan werd Angie gisteravond overgedragen aan de stichting en hebben we haar naar een zorggezin gebracht.
Voorlopig zal ze daar blijven en haar rust krijgen.
Angie krijgt daar de medicatie en verzorging die ze nodig heeft.
Als ze gewend en bijgekomen is, zullen we een check up bij onze dierenarts laten doen en de mogelijkheden bespreken. Rust, stabiliteit, medicatie en hypoallergeen voer zijn voor nu even het belangrijkste voor haar.

en na overleg met de familie hebben wij besloten haar op te nemen als ZorgAngel.

Een aantal mensen hebben al een mail gestuurd en aangegeven Angie te willen helpen maar we zijn er nog niet!
Als u Angie ook maandelijks wilt steunen met een vast bedrag naar keuze kunt u haar op afstand adopteren. Voor adoptie op afstand vragen wij u contact op te nemen met de stichting en uw gegevens (inclusief telefoonnummer) aan ons door te geven. Wij nemen dan contact met u op en zullen u toevoegen aan Angie’s eigen facebookgroep.
Natuurlijk is eenmalige donatie ook van harte welkom en mogelijk via onderstaande betaallink of banknummer van de stichting.
Bankgegevens Stichting Charlotte’s Angels:
NL91 SNSB 0783 2551 87