Onze ZorgAngel

Elvis

Elvis is bij ons terechtgekomen omdat er een inbeslagname zou plaatsvinden wegens ernstige verwaarlozing. Een verdrietige en schrijnende situatie voor de oude Elvis maar ook zijn baasje. Elvis en zijn baasje zijn jarenlang onafscheidelijk maar zijn baasje had de laatste jaren zeer ernstige dementie waardoor Elvis niet meer de zorg kreeg die hij nodig had en er bijna aan onder doorging.

Toen Elvis bij ons kwam was hij een hoopje ellende en we waren bang dat het niet meer goed zou komen. Elvis gaf niet op dus wij ook niet! Elvis heeft atopie en HD maar door de juiste zorg, medicijnen en veel liefde heeft Elvis weer een toekomst gekregen. Elvis heeft veel psychische en lichamelijke schade opgelopen maar hij heeft een fijn leven nu samen met nog 2 andere getraumatiseerde honden. Ze hebben veel steun aan elkaar en Elvis is weer een een vrolijke blije hond weliswaar met beperkingen maar hij is weer gelukkig.

Hij verblijft in een gastgezin van de stichting waar hij enorm verwend wordt en waar hij zichzelf kan zijn en niets hoeft. Elvis blijft een ZorgAngel van de stichting omdat adoptie niet mogelijk is vanwege zijn trauma en levenslang terugkerende medische kosten.