Onze ZorgAngel

Tikkel

Senioren Teckel Tikkel en herder Cassy kwamen bij de stichting terecht omdat ze geen thuis meer hadden nadat hun baasje is overleden. Beide honden hadden gezondheidsproblemen en Cassy bleek zo ernstig ziek te zijn dat we niets meer voor haar konden betekenen. Na het inslapen van Cassy had Tikkel veel verdriet want Tikkel en Cassy waren hun hele leven samen geweest en onafscheidelijk.


Tikkel had ook nog behoorlijk wat gezondheidsproblemen en zwaar overgewicht maar we hadden goede hoop dat er voor Tikkel met de juiste medicatie en verlies van gewicht weer kwaliteit van leven mogelijk was.
Het gaat inmiddels stukken beter met Tikkel. De medicijnen zal hij altijd moeten blijven gebruiken en hij moet zich aan een streng dieet houden maar we zien Tikkel iedere dag vrolijker en actiever worden.


We hebben een buggy voor Tikkel gedoneerd gekregen zodat hij samen met de andere honden in het pleeggezin mee kan om lange wandelingen te maken. Tikkel kan natuurlijk geen lange afstanden meer lopen maar geniet wel om in de buggy mee te gaan.


Tikkel verblijft bij een gastgezin/teamlid samen met Berner Benny en ZorgAngel Jojo. Tikkel zal een ZorgAngel van de stichting blijven omdat een nieuw thuis voor hem vinden waarschijnlijk niet meer haalbaar is.