Onze herplaatsers

Jany

Seniorendame Jany zoekt rustig gezelschap🐈‍⬛
Drie maanden geleden werd dit prachtige seniorendametje een ZorgAngel van de stichting omdat haar baasjes niet meer voor haar konden zorgen.
Ze was echt niet een lekkere kroelkat die gezellig bij je op schoot kruipt maar eerder een pittige dame met een humeurtje. Ze had niet veel met mensen maar ze kreeg een lief baasje die haar niet lastig viel met verplichte aaitjes en knuffelsessies.
Jany knapte op toen ze zichzelf mocht zijn en niet werd lastiggevallen en uiteindelijk is ze een hele andere kat geworden. Er kwam een beter humeur tevoorschijn en ze werd zelfs een hele blije kat.
Toch hebben we verdrietig genoeg gemerkt dat Jany niet op haar plek zit. Jany is enorm bijgetrokken maar de andere kat Doortje en hondje Teckel binnen dit gezin gaan nog steeds niet fijn met elkaar om wat ontzettend jammer is voor Jany maar ook heel verdrietig voor haar baasje Marian want ze zijn samen al heel ver gekomen.
Baasje Marian en Jany hebben in die drie maanden dat Jany daar is een sterke en hechte band opgebouwd maar we moeten het allerbeste voor Jany willen want ze is gewoon niet gelukkig met haar andere huisgenootjes hondje Teckel en kat Doortje.
Jany is 14 jaar en nog steeds gezond en fit.
We zoeken voor haar een liefdevol nieuw thuis bij iemand die geen andere dieren heeft (honden en katten).
Jany is erg gesteld op haar rust en op haar eigen plekje.
Als dat mogelijk is dan is Jany helemaal blij, tevreden en gelukkig.
Jany zou heel goed passen bij een wat ouder iemand die gezelschap zoekt.
Jany is echt een lief maatje en verdient een gelukkige mooie oude dag.
Wilt u meer over Jany weten of kunt u deze lieverd een mooie gelukkige oude dag geven dan vragen wij u contact met ons op te nemen.