Onze herplaatsers

Max

Max is een lieverd en is door de Stichting gered uit een nare situatie. Eerder dit jaar hadden we voor hem zijn plekje gevonden, maar door omstandigheden zou hij nu te veel alleen komen te zitten en met pijn in haar hart heeft zijn bazin gevraagd om een ander tehuis voor hem te zoeken, dit in het belang van Max.

Max is een Jack Russel van 13 jaar oud. Max is een gecastreerde reu.
Hij verblijft momenteel in Noord Holland.
Max is een vrolijk, nieuwsgierig hondje met grote belangstelling voor alles wat er in zijn omgeving gebeurt. Uiteraard afgewisseld met een dutje in alle rust om weer bij te tanken.

Omdat hij licht astmatisch is krijgt hij elke dag een tabletje Prednoral. De kosten hiervoor bedragen ongeveer 15 euro per maand. Hij is verder goed gezond en speels en gaat enthousiast mee voor een wandeling.

Max kan wanneer hij eenmaal gewend is goed een poosje alleen thuis zijn. Hij zit dan braaf voor het raam te wachten wanneer het baasje terug komt en maakt niets kapot.
Hij wil nog wel eens blaffen naar auto’s, fietsers of honden.

Max kent de commando’s plaats, zit, hier en geeft een pootje.
Hij is er niet altijd van gediend om opgetild te worden. Hij kan dan grommen en/of snauwen maar kan er wel van genieten om lekker geaaid te worden of bij je op bed te slapen. Max is daarom geen hond voor een gezin met heel jonge kinderen.

Hij woont nu samen met twee poezen en dat gaat goed. Hij had meteen door dat hij ook door het kattenluikje past, hij is heel slim!

Max is dol op eten. Hij is hierin soms iets té enthousiast. Eten, lege pindakaaspotjes en medicijnen moeten goed buiten bereik bewaard worden voor zijn eigen veiligheid. Hij is vindingrijk en gebruikt gerust een opstapje om ergens bij te komen. Hij krijgt zijn eten in een Kong bal en is ook gek op zoekspelletjes en voerballen.

Kunt u Max een goed tehuis bieden dan ontvangen wij graag uw intake formulier.