Onze herplaatsers

Jace

GOLDEN DOODLE PUP JACE OP ZOEK NAAR EEN LIEFDEVOL THUIS🐾🐾
Jace is 10 weken oud en samen met zijn broertje en zusje wegens verdrietige omstandigheden overgedragen aan de stichting. Jace is een slimme pup die enorm van knuffelen houdt. Kinderen is hij dol op en benadert hij rustig, wat wij heel speciaal vinden voor een pup. Het lijkt wel of hij van nature aanvoelt dat hij rustig moet doen bij kleine kinderen.
Hij is graag dicht bij je in de buurt en volgt je dan ook overal op de voet. Gelukkig pakt hij zelf zijn rustmomenten en zoekt ook echt goede verstopplekken, zoals onder de bank of achter de gordijnen.
Alleen zijn vindt hij nog niet zo fijn, dit zal met tijd en goede begeleiding zeker goedkomen. Jace trekt zich enorm op aan de andere honden bij het gastgezin.
De gezondheid van Jace is goed.
Jace heeft recentelijk een gezondheidscheck gehad en zijn gezondheid is dik in orde bevonden door de dierenarts.
Jace is lief, ondeugend, aandoenlijk, gezellig en goed gesocialiseerd.
Wat voor thuis zoeken wij voor Jace?
Wij zoeken een thuis bij liefdevolle mensen die heel veel liefde, tijd en aandacht voor Jace hebben.
Kunt u Jace een liefdevol thuis geven dan vragen wij u onderstaand intake formulier in te vullen en onze herplaatsingsprocedure te lezen.
Intake formulier | Charlottes Angels
INFORMATIE HERPLAATSINGSPROCEDURE:
Hartelijk dank voor uw interesse in Jace!
Jace is momenteel op zoek naar een nieuw thuis. We willen u graag informeren over onze herplaatsingsprocedure.
Jace is door onze stichting opgevangen vanuit een noodsituatie, vaak hebben de door ons opgevangen dieren een verleden van verwaarlozing, mishandeling of andere trieste omstandigheden.
⁃ Jace heeft medische zorg en een herstel/observatieperiode ondergaan tijdens zijn verblijf in een gast/pleeggezin en zoekt nu een nieuw thuis.
⁃ Het is belangrijk om te begrijpen dat een dier met een verdrietig verleden andere zorg en aandacht nodig heeft dan een dier zonder “rugzakje”.
⁃ Dit vraagt vaak om aanpassingen, begrip en geduld van de nieuwe eigenaar en het gezin, soms zelfs levenslang.
⁃ In bovenstaand profiel geven we duidelijk aan welke situatie geschikt is voor Jace en wat hij wel en niet aankan.
⁃ We vragen u daarom vriendelijk om bovenstaand profiel zorgvuldig door te lezen en te bespreken met uw gezinsleden of Jace bij uw gezinssituatie past (werkuren, karakter, ras, ervaring, etc.).
⁃ Meer informatie over onze ZorgAngels is te vinden in de updates op onze pagina en website waarin u kunt lezen hoe de revalidatie/observatieperiode is verlopen.
⁃ Na het invullen en versturen van het intakeformulier ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging van ons. Let daarbij ook op uw spam! Het kan enige tijd duren voordat wij contact met u opnemen. We geven graag iedereen de mogelijkheid om te reageren, te overleggen, informatie in te winnen, vragen te stellen en goed na te denken, zodat een impuls aanschaf voorkomen wordt.
⁃ Zodra alle intakeformulieren zijn ontvangen, zullen we uw formulier in behandeling nemen en kijken naar de meest geschikte situatie voor Jace.
⁃ Als u geselecteerd wordt, nemen we contact met u op voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle verdere informatie over Jace en kijken we samen of Jace daadwerkelijk bij u past.
⁃ Bij een geplande kennismaking zal deze meestal plaatsvinden bij het gast/pleeggezin waar Jace verblijft.
⁃ Als de tweede kennismaking bij u thuis ook goed verloopt, zal Jace bij u worden geplaatst.
⁃ De overdracht vindt altijd plaats met een getekende overeenkomst.
⁃ Vanuit de stichting bieden we goede begeleiding en nazorg, eventueel met behulp van een gedragstherapeut.
⁃ We zullen regelmatig updates op onze pagina en website plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien wanneer Jace een nieuw thuis heeft gevonden.
⁃ Vragen over de herplaatsingsprocedure kunnen alleen worden gesteld via de chat en e-mail van de stichting.
⁃ We verzoeken u vriendelijk om ons noodnummer niet te gebruiken voor vragen over herplaatsing.
⁃ Via de chat of e-mail kunt u eventueel wel een belafspraak met ons maken.
⁃ We zullen met veel zorg en geduld de allerbeste herplaatsing proberen te realiseren waarbij het belang van het dier altijd voorop zal staan.
⁃ Als u nog vragen heeft staan we klaar om u te helpen via de chat of e-mail.
BELANGRIJKE INFORMATIE‼️
We zullen regelmatig updates op onze FB pagina plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien hoe de herplaatsingsprocedure van Jace verloopt (ontmoetingen, tijdsduur, etc.) Het is voor ons helaas niet haalbaar om iedereen persoonlijk op de hoogte te houden. Wij vragen u daarom om tussentijds onze fb pagina goed in de gaten te houden. Wanneer Jace uiteindelijk definitief een nieuw thuis heeft gevonden zal dit op onze fb pagina vermeld worden en krijgen alle geïnteresseerden die een intake formulier hebben ingevuld persoonlijk bericht van ons.