Onze herplaatsers

Tommy

Dit schatje is 5 jaar oud en op zoek naar een fijn plekje waar hij welkom is.
Tommy is een erg aanhankelijk hondje die graag bij je op schoot ligt. Houdt ervan heerlijke wandelingen te maken en alles te onderzoeken. Loopt netjes mee aan de riem en vindt een ritje in de auto geen enkel probleem.
Tommy heeft graag veel aandacht en wil die wel delen met een klein teefje maar grote honden vindt hij spannend en wil hij niet graag in zijn buurt hebben. Hij zal zeker niet bijten maar laat wel weten dat hij het onprettig vindt. Hij vindt ze te indrukwekkend en weet er niet goed raad mee. Katten zijn geen probleem daar is hij mee opgegroeid. Kleine kinderen zullen voor hem te druk zijn.
Tommy zou een geweldig gezelschapshondje zijn voor mensen die veel met hem willen ondernemen maar waar hij thuis ook lekker verwend wordt.
Tommy is veel ruimte gewend en vindt het heerlijk om in de tuin rond te struinen. Hij is daarbij wel waaks en houdt alles nauwlettend in de gaten.
Tommy is gecastreerd en in het bezit van chip en paspoort en weegt rond de 12 kilo. Hij bevindt zich in de omgeving van Geel België.
Heeft u interesse in dit schatje, vult u dan onderstaand intakeformulier in.