Onze herplaatsers

Bollie

Algemene informatie
Naam: Pup Bollie
Ras: Berner Sennen
Geslacht: Reu
Gecastreerd / Gesteriliseerd: Nvt
Leeftijd: 8 weken
Land: Nederland
Herkomst: Nederland
Reden herplaatsing : Nvt
Gevaccineerd: Ja
Ontwormd: Ja
Anti parasiet behandeling: Ja
In bezit van een paspoort: Ja
In het bezit van een stamboom: Nvt
Gechipt: Ja
Land van herkomst: Nederland
Karakter van de hond: zachtaardig, lief
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Ja
Kan alleen zijn: Nvt
Kan in de auto: Ja
Kan los lopen: Nvt
Kan in een flat: Nee
Is de hond een tuin gewend: Ja
Zindelijk: Nvt
Waaks: Nvt
Opmerking: Pup Bollie is niet tegen Rabiës gevaccineerd (is nog niet mogelijk vanwege de leeftijd) en kan dus alleen een nieuw thuis in Nederland krijgen.
MEDISCH
Gezondheid: Goed
Gezondheidsverklaring: Ja
Heeft de hond operaties ondergaan: Nee
Heeft de hond medicatie nodig: Nee
Heeft de hond een speciaal dieet nodig: Nee
Welk voer krijgt de hond: Puppybrok
Bijzonderheden of opmerkingen: Nvt
WAT VOOR THUIS ZOEKT PUP BOLLIE?
Pup Bollie zoekt een thuis bij iemand die veel liefde, tijd, ruimte, stabiliteit en ervaring heeft met het prachtige Berner Sennen ras.
Bent u serieus geïnteresseerd en kunt u Pup Bollie een liefdevol thuis geven dan vragen wij u onderstaand intake formulier in te vullen en onze herplaatsingsprocedure te lezen.
Via de update’s op onze pagina kunt u het verloop van de plaatsingsprocedure van Pup Bollie volgen.
Intake formulier | Charlottes Angels
PLAATSINGSPROCEDURE:
Hartelijk dank voor uw interesse in Pup Bollie.
-U kunt via het intake formulier op Pup Bollie reageren.
Wij vragen u voordat u het intake formulier invult de advertentie eerst goed door te lezen en met uw eventuele partner en gezinsleden te overleggen of Pup Bollie bij u en uw gezin past (gezinssituatie, werkuren, karakter, ras, etc.).
-Na het invullen en versturen van het intake formulier krijgt u altijd een ontvangstbevestiging.
Let daarbij ook op uw spam!
-Wij wachten een aantal dagen (spoedplaatsingen uitgezonderd) tot alle intake formulieren bij ons binnen zijn omdat wij graag iedereen de mogelijkheid willen geven om te reageren, te overleggen, informatie in te winnen, vragen aan de stichting te stellen en goed na te denken zodat een impuls aanschaf voorkomen kan worden.
-Nadat alle intake formulieren bij ons binnen zijn zullen wij uw intake formulier in behandeling nemen. Wij kijken naar de meest geschikte situatie voor Pup Bollie en als u een van de kandidaten bent dan nemen wij contact met u op voor een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie over Pup Bollie en kijken wij of Pup Bollie ook echt bij u past.
-Na plaatsing zal vanuit de stichting goede begeleiding en nazorg volgen.
-Vragen kunnen alleen gesteld worden via de chat en mail van de stichting. Wij vragen u geen gebruik te maken van ons noodnummer met betrekking tot vragen over een plaatsingsprocedure. Via de mail of chat kunt u eventueel wel een belafspraak met ons maken.
-Wij oordelen niet maar helpen dier en mens vanuit welke situatie dan ook. Wij vragen u daarom ook niet te oordelen. Een plaatsing heeft tijd nodig en gaat geheel via de wensen van de eigenaar en kan daarom dus langere tijd duren.
Wij zullen met veel zorg en geduld de allerbeste plaatsing proberen te realiseren waarbij het belang van het dier altijd voorop zal staan.
-Bij spoedplaatsingen zal de plaatsingsprocedure versneld worden maar er zal net zoveel zorg en aandacht aan besteed worden.