Onze herplaatsers

Gizmo

Voor de knappe Gizmo zijn we op zoek naar een liefdevol rustig thuis.
Gizmo heeft het helaas al langere tijd niet meer zo naar zijn zin thuis. Hij laat dit merken door te grauwen en te snauwen. Hij vindt de andere kat in huis niet leuk en van het allerkleinste gezinslid heeft hij veel stress. Buiten is er ook nog eens een ongeluk gebeurd waardoor Gizmo zijn staart behoorlijk beschadigd is geraakt en sinds die tijd is het helemaal niet meer goed gekomen tot groot verdriet van zijn baasjes.
Gizmo was ooit een hele lieve sociale en aanhankelijke kat maar nu is hij nogal grumpy geworden dus hij voelt zich duidelijk niet meer thuis en op zijn gemak.
Hij heeft medicatie om de stress tegen te gaan. Dit helpt wel maar het is zeker geen oplossing voor de langere termijn.
Gizmo wil en verdient het om weer gelukkig te zijn en zijn baasjes willen ook niets liever.
Wij zijn eigenlijk direct verliefd geworden op grumpy Gizmo.
Kijk eens naar de foto’s wat een leukerd! Onder Gizmo’s depressie zit een supervrolijke, aanhankelijke en vooral grappige kat.
Gizmo is ook best wel heel knap en slim.
Wij zijn er van overtuigd dat Gizmo in het juiste gezin en met de juiste levensomstandigheden weer een hele leuke gezellige en happy kat gaat worden.
Gizmo is 10 jaar en behalve dat hij een stukje van zijn staart mist is hij verder gezond.
Gizmo zal weer gelukkig kunnen worden in een rustig gezin zonder kinderen, drukte en andere katten en waar hij lekker zijn gangetje kan gaan.
Gizmo is ook heel graag buiten dus een huis met kattenluik waar hij de hele dag en nacht in en uit kan gaan wanneer hij wil zou hem heel gelukkig maken.
Het doet de baasjes van Gizmo ontzettend veel verdriet om Gizmo zo ongelukkig te zien. Ze hebben veel aanpassingen gedaan maar de situatie verbeterd helaas niet.
Gizmo wordt vanuit zijn thuissituatie herplaatst en woont in de omgeving van Zoetermeer.
Bent u geïnteresseerd in Gizmo en kunt u Gizmo een rustig leven geven neem dan contact op met ons via de mail of chat voor meer informatie.