Onze herplaatsers

Chocolade

Chocolade zoekt helaas met SPOED opnieuw naar een nieuw baasje omdat bij de huidige adoptanten niet goed gaat op het appartement en hij daar uitvalt naar andere honden tijdens het wandelen. Bij zijn vorige eigenaar was dat geen enkel probleem en kon hij goed overweg met andere honden. Chocolade is wel een heel gevoelig hondje dus het verhuizen kan teveel voor hem zijn geweest. Ook is het voor Chocolade belangrijk dat hij goede sturing krijgt.
We zoeken daarom een plekje bij mensen die alle tijd voor hem hebben en hem kunnen begeleiden om zich aan te kunnen passen in een nieuwe situatie. Hij is altijd gewend om lekker in de tuin rond te lopen daarom is voor hem een tuin wel een vereiste. Chocolade zou goed geplaatst kunnen worden bij een rustig gezin zonder kleine kinderen. Hij kan met katten en andere honden mits deze niet te dominant zijn.
Chocolade is een gecastreerd chihuahua reutje van 9 jaar.
Chocolade is een lief hondje waar een nieuw baasje na gewenning een heel leuk vriendje aan krijgt. Hij is grappig, sociaal en heeft niet veel eisen behalve heel veel liefde, aandacht en knuffels krijgen. Chocolade vindt het heerlijk om mee uit wandelen te gaan en hij gaat graag mee als er een gezellig uitje is.
Chocolade is zindelijk en hij houdt van warme kleedjes en zachte fluffy mandjes.
Chocolade is verzot op eten en bij de eigenaar krijgt hij af en toe ook wat tafelrestjes waardoor hij ietsje te zwaar is geworden. Medisch is hij prima in orde.
Chocolade heeft een lief aanhankelijk karakter en is echt een gezelschap hondje. Hij houdt er niet van om opgetild te worden.
Chocolade verblijft in de omgeving van Hoorn (Noord-Holland).
Kunt u Chocolade een liefdevol thuis bieden dan vragen wij u een intake formulier in te vullen.