Onze herplaatsers

Gizmo

GIZMO ZOEKT MET SPOED EEN LIEFDEVOL THUIS🐾🐾‼️‼️
Gizmo wacht al zoooo lang op een nieuw baasje maar het lijkt wel of iedereen deze kanjer over het hoofd ziet😢
Gizmo heeft het verdrietig genoeg al langere tijd niet meer zo naar zijn zin thuis. Hij laat dit merken door soms een beetje te grauwen en te snauwen. Hij vindt de andere kat in huis niet leuk en van het allerkleinste gezinslid heeft hij veel stress.
Gizmo verdient het om weer gelukkig te zijn en zijn baasjes willen ook niets liever.
Wij zijn eigenlijk direct verliefd geworden op Gizmo want hij is zo ontzettend leuk!🥰
Gizmo is ook best wel heel knap en slim.
Wij zijn er van overtuigd dat Gizmo in het juiste gezin en met de juiste levensomstandigheden (zonder kleine kinderen en andere katten) weer een hele leuke gezellige en happy kat gaat worden.
Gizmo is 10 jaar en behalve dat hij een stukje van zijn staart mist is hij verder gezond.
Gizmo zal weer gelukkig kunnen worden in een rustig gezin zonder kinderen, honden, drukte en andere katten en waar hij lekker zijn gangetje kan gaan.
Gizmo is ook heel graag buiten dus een huis met kattenluik waar hij de hele dag en nacht in en uit kan gaan wanneer hij wil zou hem heel gelukkig maken.
Het doet de baasjes van Gizmo ontzettend veel verdriet om Gizmo zo ongelukkig te zien. Ze hebben veel aanpassingen gedaan maar de situatie verbeterd helaas niet.
Gizmo wordt vanuit zijn thuissituatie herplaatst en woont in de omgeving van Zoetermeer.
Bent u geïnteresseerd in Gizmo en kunt u Gizmo een rustig leven geven neem dan contact op met ons via de mail of chat voor meer informatie.