Onze herplaatsers

Boris

Deze mooie kater is helaas door het overlijden van zijn baasje op zoek naar een nieuw plekje waar een heerlijk mandje voor hem klaarstaat.

De geschatte leeftijd van Boris is 10 jaar, omdat hij vanuit het asiel is geadopteerd is zijn leeftijd niet 100% zeker. Hij is in het asiel terecht gekomen omdat hij niet zo goed werd behandeld. Hij is daardoor wat schuw maar hij was stapelgek op zijn baasje en dat was wederzijds. Boris was heel belangrijk en waardevol voor zijn baasje en het is daarom voor de nabestaanden heel belangrijk dat hij een plekje krijgt waar er net zo goed voor hem gezorgd en gehouden wordt als de eigenaar deed.

Boris vindt het heerlijk om buiten te zijn en alles te onderzoeken maar komt ook altijd weer netjes thuis.
We zoeken voor hem een rustig plekje waar men begrijpt dat het een tijdje zal duren voordat hij zijn nieuwe baasjes zal vertrouwen. Eenmaal gewend is Boris een leuke en lieve metgezel.

Boris is gecastreerd en altijd goed verzorgd. Hij heeft last van blaasgruis maar met de juiste voeding is dat goed onder controle.

Wilt u Boris nog een liefdevol plekje geven en daarmee ook de nabestaanden de rust geven dat de geliefde kat van hun vader het goed heeft? Momenteel leeft Boris nog in zijn huis en gaat er iedere dag iemand heen om hem te kroelen en eten te geven. Het zou mooi zijn als hij snel weer een liefdevol plekje vindt waar hij alle aandacht krijgt.

Heeft u dit plekje voor Boris, vult u dan ons intakeformulier in.