Onze herplaatsers

Teckel Pups

TECKELPUPS PIA, RIA, LIA, UKKIE EN PAUL OP ZOEK NAAR HUN NIEUWE THUIS 🐾🐾🐾🐾🐾
Op 26 februari 2024 beviel Mama Mia van 5 gezonde pups en nu wordt het tijd om rustig op zoek te gaan naar hun eigen liefdevolle plekje. De dames en heer zijn vandaag precies 8 weken en hebben allemaal hun chip en 1e vaccinatie gekregen bij de dierenarts en zijn volledig nagekeken.
Pia, Ria, Lia en Paul wegen op het moment tussen de 2,5 en 3.0 kilo en zijn kleine boefjes, maar ook gek op knuffelen en spelen. Mama Mia heeft haar pootjes vol aan haar kroost, maar gelukkig eten deze vier pups volledig zelfstandig. Ze zijn gewend om op de puppypads hun behoeftes te doen, maar dit gaat natuurlijk nog wel eens mis.
Kleine Ukkie was de kleinste en zwakste uit het nest maar weegt inmiddels ook al 2 kilo en doet het fantastisch! Ook zij eet inmiddels zelfstandig. Ukkie houdt enorm van haar knuffelmomenten en is doordat zij met de hand is grootgebracht echt mensgericht.
Mama Mia is zeker geen kleine Teckel en weegt ongeveer 12 kilo, wij verwachten dan ook dat de pups nog een flink stuk groter zullen groeien. Teefjes Pia, Ria, Lia en Ukkie zijn ruwhaar Teckels en reutje Paul is kortharig.
WAT VOOR THUIS ZOEKEN WIJ VOOR PIA, RIA, LIA, UKKIE EN PAUL?
Deze 5 heerlijke Teckel pups zijn op zoek naar een gezin, waar naast aandacht, zorg en begeleiding de liefde voor het Teckel ras ook zeker aanwezig is. Teckels zijn echte jagers en houden van lange wandelingen om hun neus achterna te kunnen gaan.
Kunt u één van de pups een liefdevol thuis geven dan vragen wij u onderstaand intake formulier in te vullen en onze herplaatsingsprocedure te lezen.
BELANGRIJKE INFORMATIE‼️
We zullen regelmatig updates op onze FB pagina plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien hoe de herplaatsingsprocedure van de pups verloopt (ontmoetingen, tijdsduur, etc.) Het is voor ons helaas niet haalbaar om iedereen persoonlijk op de hoogte te houden. Wij vragen u daarom om tussentijds onze fb pagina goed in de gaten te houden. Wanneer de pups uiteindelijk definitief een nieuw thuis hebben gevonden zal dit op onze fb pagina vermeld worden en krijgen alle geïnteresseerden die een intake formulier hebben ingevuld via de mail bericht van ons.
Hartelijk dank voor uw interesse in Pia, Ria, Lia, Ukkie en Paul.
Zij zijn momenteel op zoek naar een nieuw thuis. We willen u graag informeren over onze herplaatsingsprocedure.
De pups zijn door onze stichting opgevangen vanuit een noodsituatie, vaak hebben de door ons opgevangen dieren een verleden van verwaarlozing, mishandeling of andere trieste omstandigheden. Ze hebben medische zorg en een herstel/observatieperiode ondergaan tijdens hun verblijf in een gast/pleeggezin en zoeken nu een nieuw thuis.
Het is belangrijk om te begrijpen dat een dier met een verdrietig verleden andere zorg en aandacht nodig heeft dan een dier zonder “rugzakje”. Dit vraagt vaak om aanpassingen, begrip en geduld van de nieuwe eigenaar en het gezin, soms zelfs levenslang. In bovenstaand profiel geven we duidelijk aan welke situatie geschikt is voor de pups en wat zij wel en niet aankunnen. We vragen u daarom vriendelijk om bovenstaand profiel zorgvuldig door te lezen en te bespreken met uw gezinsleden of één van de pups bij uw gezinssituatie past (werkuren, karakter, ras, ervaring, etc.).
Meer informatie over onze ZorgAngels is te vinden in de updates op onze pagina en website waarin u kunt lezen hoe de revalidatie/observatieperiode is verlopen. Na het invullen en versturen van het intakeformulier ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging van ons. Let daarbij ook op uw spam! Het kan enige tijd duren voordat wij contact met u opnemen. We geven graag iedereen de mogelijkheid om te reageren, te overleggen, informatie in te winnen, vragen te stellen en goed na te denken, zodat een impuls aanschaf voorkomen wordt.
Zodra alle intakeformulieren zijn ontvangen, zullen we uw formulier in behandeling nemen en kijken naar de meest geschikte situatie voor de pups. Als u geselecteerd wordt, nemen we contact met u op voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle verdere informatie over de pups en kijken we samen of één van hun daadwerkelijk bij u past.
Bij een geplande kennismaking zal deze meestal plaatsvinden bij het gast/pleeggezin waar de pups verblijven. Als de tweede kennismaking bij u thuis ook goed verloopt, zal één van de pups bij u worden geplaatst. De overdracht vindt altijd plaats met een getekende overeenkomst.
Vanuit de stichting bieden we goede begeleiding en nazorg, eventueel met behulp van een gedragstherapeut. We zullen regelmatig updates op onze pagina en website plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien wanneer Pia, Ria, Lia, Ukkie of Paul een nieuw thuis hebben gevonden.
Als u nog vragen heeft staan we klaar om u te helpen via de chat of e-mail.