ZorgAngels

Soms is een eigenaar niet langer meer in staat om voor zijn/haar dier te zorgen en kan de familie de zorg van het dier niet overnemen. Een asiel is dan vaak nog de enige optie. Als dieren te oud zijn of medische zorg nodig hebben wordt er vaak onnodig gekozen voor euthanasie.

Wij kunnen juist hulp bieden aan deze dieren waar geen thuis meer voor is.

 

Wanneer komt een dier in aanmerking om Onze ZorgAngel te worden?
*Als de eigenaar niet langer meer in staat is om voor zijn/haar dier te zorgen.
*Bij overlijden van de eigenaar
*Opname verpleeghuis
*Overige situaties waarbij familie de zorg van het dier niet over kan nemen.
*Verwaarloosde/getraumatiseerde dieren.
*Veilig thuis dieren.

*Dakloze dieren.

 

Deze dieren kunnen bij ons terecht en worden opgevangen in een tijdelijk of permanent ervaren gastgezin.
Dieren die te oud, getraumatiseerd of medische problemen hebben, waardoor kans op een nieuw thuis niet meer mogelijk is, zullen onze ZorgAngels blijven.
Zij mogen de rest van hun leven in een zorggezin van de stichting blijven wonen waar ze liefdevol verzorgd worden, medische zorg en begeleiding krijgen.

Voor dieren die nog wel een nieuw thuis kunnen krijgen, zullen wij met veel liefde en zorg tijdens hun verblijf in ons gastgezin een nieuwe eigenaar zoeken.

 

Om onze ZorgAngels van onderhoud en medische zorg te kunnen voorzien zijn wij afhankelijk van donaties en geven wij de mogelijkheid om onze ZorgAngels op afstand te adopteren door middel van maandelijkse donaties vanaf 2,50 per maand.

Op deze manier kunnen wij onze ZorgAngels nog een toekomst of laatste liefdevolle fase van hun leven bieden. Meer informatie kunt u vinden bij ‘Sponsor een ZorgAngel’.

 

Zorginstellingen, familie, dierenartsen en overige instanties kunnen een ZorgAngel bij ons aanmelden of een aanvraag doen voor hulp door middel van onderstaande telefoonnummers:

Nederland 0031616029963

België 0032486766313