Onze ZorgAngel

Sophietje

ZorgAngel Chihuahua pup Sophietje
Afgelopen vrijdag is chihuahua pupje Sophietje samen met nog 5 andere hondjes vrijgekomen uit de commerciële fokkerij. Sophietje is vermoedelijk rond de 4 a 5 weken oud. Ze is nog klein en enorm kwetsbaar en we moeten heel voorzichtig zijn. Er wordt 24/7 voor haar gezorgd en op haar gelet. Sophietje is blind en ze zoekt voortdurend naar de tepels van haar mama voor melk.
We hebben melk van een andere moeder gekregen en gelukkig accepteert ze het flesje maar de veiligheid die haar mama haar gaf kunnen we haar niet geven. Sophietje heeft nu 4 dagen zonder haar mama overleefd dus we hebben hoop.
Haar ademhaling is soms niet goed en daar maken we ons zorgen over maar ze heeft goede momenten en heel voorzichtig speelt ze sinds gisteren met pleegmama Els.
Els is ook de pleegmama van onze allerkleinste ZorgAngel Skye en Skye is gisteren even bij Sophietje gaan kijken terwijl hij eerder niets van haar moest weten en dat is een goed teken vinden wij.
We hebben al veel berichten gekregen van mensen die Sophietje willen adopteren of een van de andere hondjes maar adoptie is voorlopig nog niet mogelijk.
We houden jullie op de hoogte hoe het met Sophietje gaat.
Welkom Sophietje❤️