Onze herplaatsers

Loesje

ZorgAngel Loesje zoekt haar gouden mandje 💖
Moederpoes Loesje is hoogzwanger bij ons binnen gekomen en de dag erna bevallen van 3 kittens. Loesje heeft haar taak als moeder heel serieus genomen en heeft goed gezorgd voor haar kittens. Maar nu is het tijd voor Loesje om naar haar forever home te gaan en te mogen genieten van haar eigen knuffels en aandacht. Loesje is een aanhankelijk poes die houdt van aaitjes en na verloop van tijd je opzoekt voor wat kopjes en knuffels. Loesje wordt tussen de 1 en 2 jaar geschat. Loesje kan bij het gastgezin niet goed overweg met de honden van het gezin dus het liefst plaatsen wij Loesje niet bij honden. Loesje is naar de dierenarts geweest en heeft haar vaccinatie, chip en paspoort gekregen en is gezond verklaart.
Kunt u dit gouden mandje bieden aan Loesje? Dan vragen wij u om onderstaand intakeformulier in te vullen.
-Na het invullen en versturen van het intake formulier krijgt u altijd een ontvangstbevestiging van ons. Let daarbij ook op uw spam!
-Na het verschijnen van de advertentie zullen er een aantal dagen of soms langere tijd overheen gaan voordat er vanuit de stichting contact met u wordt opgenomen.
-Wij wachten meestal een aantal dagen tot een week (spoedplaatsingen uitgezonderd) tot alle intake formulieren bij ons binnen zijn omdat wij graag iedereen de mogelijkheid willen geven te reageren, te overleggen, informatie in te winnen, vragen aan de stichting te stellen en goed na te denken zodat een impuls aanschaf voorkomen kan worden.
-Nadat alle intake formulieren bij ons binnen zijn zullen wij uw intake formulier in behandeling nemen. Wij kijken naar de meest geschikte situatie voor het dier en als u dat bent nemen wij contact met u op voor een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u alle verdere informatie over het dier waar u op gereageerd heeft en samen met u kijken wij of het dier ook echt bij u past.
-Als er een kennismaking zal worden gepland dan zal de kennismaking meestal plaatsvinden bij het gast/pleeggezin waar het dier verblijft met begeleiding van een een vrijwilliger van de stichting.
-Nadat de tweede kennismaking bij u thuis ook goed is verlopen zal het dier met een proefperiode van een maand bij u geplaatst worden.
-De overdracht zal altijd plaatsvinden met een door beide partijen getekende overeenkomst.
-Vanuit de stichting zal goede begeleiding en nazorg volgen eventueel met hulp van een gedragstherapeut.
-Van iedere herplaatsingsprocedure zullen regelmatig updates op onze pagina’s gegeven worden, zodat u op de hoogte blijft en ook weet wanneer een dier een nieuw thuis heeft gevonden.
-Vragen over een herplaatsingsprocedure kunnen alleen gesteld worden via de chat en mail van de stichting. Wij vragen u geen gebruik te maken van ons noodnummer met betrekking tot vragen over een herplaatsingsprocedure. Via de mail of chat kunt u eventueel wel een belafspraak met ons maken.
-Wij zullen met veel zorg en geduld de allerbeste herplaatsing proberen te realiseren waarbij het belang van het dier altijd voorop zal staan.
-Bij spoedplaatsingen zal de herplaatsingsprocedure versneld worden maar er zal net zoveel zorg en aandacht aan besteed worden.