Onze herplaatsers

Luka

Deze stoere vent is 5 jaar oud en door persoonlijke omstandigheden op zoek naar een fijn plekje.

Luka is een hele uitbundige hond in zijn doen en laten. Hij is dolenthousiast bij het zien van mensen die hem bekend zijn, echt een blije rakker! Hij laat zijn enthousiasme ook graag luid en duidelijk horen, dit doet hij omdat hij graag de aandacht krijgt en wil spelen.

Luka gaat graag mee wandelen, hij loopt aan de riem netjes mee en elke struik word dan ook grondig onderzocht. Loslopen kan Luka ook goed, hij gaat graag op avontuur omdat hij zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen. Als hij andere honden tegenkomt is hij reuze enthousiast en wil hij niks anders meer dan spelen. Luka is goed te corrigeren en komt meteen terug als hij te ver weg is.

Luka is het gewend om buiten op het erf te leven en zich terug te kunnen trekken in de paardenstallen. Het is mogelijk om Luka binnen te plaatsen in een ruime omgeving, dit zal echter in het begin begeleiding nodig hebben omdat hij dat niet gewend is.

Luka is zo ontzettend blij als hij eten krijgt dat hij rondjes om zijn eigen as gaat draaien. Ook hierin is Luka erg enthousiast en schrokt zijn bak leeg.

Luka is op zoek naar een baasje die zijn drukke gedrag goed bij weet te houden en lange wandelingen met hem kan maken zodat Luka zijn overdosis energie goed kwijt kan. Iemand die weet hoe hij met zijn enthousiasme om moet gaan en veel met hem wil ondernemen zoals bijvoorbeeld hondensport.

Heeft u interesse in deze heerlijke kerel, vult u dan een intakeformulier in.
Luka is gecastreerd, in het bezit van chip, paspoort en heeft alle vaccinaties ontvangen. Hij bevindt zich in de omgeving van Etten- Leur