Onze herplaatsers

Fiddle

FIDDLE ZOEKT EEN LIEFDEVOL THUIS🐾🐾
Fiddle is een echte vrolijke clown, hij heeft net zo als vele ex fok reutjes geen fijn verleden gehad maar gezien hij net een jaar is, is goed te merken dat hij daar gelukkig niet al te veel van heeft mee gekregen. In het begin had Fiddle nog wat angsten maar hij heeft zich wonderbaarlijk snel aangepast en is daarom opzoek naar een gouden mandje.
Fiddle vindt het heerlijk om te spelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes en ziet zichzelf dan ook graag verhuizen naar een plekje waar een ander hondje aanwezig is.
Hij geniet dagelijks van zijn wandelingen, per wandeling rolt hij wel 10 keer op zijn rug een echte favoriete bezigheid! kluiven op heerlijke botjes is ook een favoriet en niet te vergeten knuffelen op de bank met zijn lieve pleeg mama!
Deze lieve kleine boef geniet dagelijks zichtbaar en gaat onbezorgd door het leven. Dit blije ei verdient het gewoon om het beste plekje te krijgen wat er bestaat!
Algemene informatie:
Naam: Fiddle
Ras: Shit Tzu
Geslacht: Reu
Reden van afstand: NVT
Verblijft in: Gast pleeg gezin in de omgeving van Hengelo
Gecastreerd/gesteriliseerd: Nee
Leeftijd: 1 Jaar
Gevaccineerd: Ja
Ontwormd: Ja
Anti parasiet behandeling: Ja
In bezit van paspoort: Ja
In bezit van Stamboom: Nee
Gechipt: Ja
Land van Herkomst: Nederland
Karakter van de hond: Erg lief
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Kinderen ouder dan 12
Kan alleen zijn: Ja, maar niet te lang dat zal langzaam opgebouwd moeten worden
Kan in de auto: Ja
Kan loslopen: Nee, dit kan wel nog aangeleerd worden
Kan in een flat: Ja
Leeft de hond binnen of buiten: Binnen
Is de hond een tuin gewend: Ja
Zindelijk: Ja
Waaks: Nee
MEDISCH:
Gezondheid: Goed
Medisch verleden: Onbekend
Gezondheidsverklaring: Nee
Heeft de hond operaties ondergaan: Nee
Heeft de hond medicatie nodig: Nee
Welk voer krijgt de hond: Brokken
Bijzonderheden/opmerkingen: NVT
GEDRAG:
Heeft de hond in het verleden gedragsproblemen gehad: Nee
Gedrag in huis: Goed, erg vrolijk en speels
Gedrag buiten huis: Speels en vrolijk
Gedrag aan de lijn: Goed
Gedrag tijdens loslopen: Onbekend, dit kan wel nog geleerd worden
Gedrag naar andere honden: Goed, speelt met iedereen
Gedrag naar katten: Goed
Gedrag naar kinderen: Kan alleen met kinderen ouder dan 12 jaar
Gedrag naar onbekende mensen: Terughoudend maar na een tijdje wilt hij graag knuffelen, hij is erg mensgericht
Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt: Gaat rustig liggen
Wat de hond leuk vindt om te doen: Spelen met zijn knuffels, knagen op kluifjes en knuffelen met zijn pleegmama
Waar de hond moeite mee heeft: Fiddle kan in het begin nog erg angstig tegen nieuwe mensen reageren maar ontdooid gelukkig al snel.
WAT VOOR THUIS ZOEKT FIDDLE ?
Fiddle is op zoek naar een fijn huisje waar hij kan spelen met een vriendje of vriendinnetje, lekker kan gaan wandelen, gruwelijk verwend wordt met kluifjes en de aandacht krijgt die hij verdient.
Kunt u Fiddle een liefdevol thuis geven dan vragen wij u onderstaand intake formulier in te vullen en onze herplaatsingsprocedure te lezen.
Hartelijk dank voor uw interesse in Fiddle!
Fiddle is momenteel op zoek naar een nieuw thuis. We willen u graag informeren over onze herplaatsingsprocedure.
Fiddle is door onze stichting opgevangen vanuit een noodsituatie, vaak hebben de door ons opgevangen dieren een verleden van verwaarlozing, mishandeling of andere trieste omstandigheden. Fiddle heeft medische zorg en een herstel/observatieperiode ondergaan tijdens haar verblijf in een gast/pleeggezin en zoekt nu een nieuw thuis.
Het is belangrijk om te begrijpen dat een dier met een verdrietig verleden andere zorg en aandacht nodig heeft dan een dier zonder “rugzakje”. Dit vraagt vaak om aanpassingen, begrip en geduld van de nieuwe eigenaar en het gezin, soms zelfs levenslang. In bovenstaand profiel geven we duidelijk aan welke situatie geschikt is voor Fiddle en wat ze wel en niet aankan. We vragen u daarom vriendelijk om bovenstaand profiel zorgvuldig door te lezen en te bespreken met uw gezinsleden of Fiddle bij uw gezinssituatie past (werkuren, karakter, ras, ervaring, etc.).
Meer informatie over onze ZorgAngels is te vinden in de updates op onze pagina en website waarin u kunt lezen hoe de revalidatie/observatieperiode is verlopen. Na het invullen en versturen van het intakeformulier ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging van ons. Let daarbij ook op uw spam! Het kan enige tijd duren voordat wij contact met u opnemen. We geven graag iedereen de mogelijkheid om te reageren, te overleggen, informatie in te winnen, vragen te stellen en goed na te denken, zodat een impuls aanschaf voorkomen wordt.
Zodra alle intakeformulieren zijn ontvangen, zullen we uw formulier in behandeling nemen en kijken naar de meest geschikte situatie voor Fiddle. Als u geselecteerd wordt, nemen we contact met u op voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle verdere informatie over Fiddle en kijken we samen of Fiddle daadwerkelijk bij u past.
Bij een geplande kennismaking zal deze meestal plaatsvinden bij het gast/pleeggezin waar Fiddle verblijft. Als de tweede kennismaking bij u thuis ook goed verloopt, zal Fiddle bij u worden geplaatst. De overdracht vindt altijd plaats met een getekende overeenkomst.
Vanuit de stichting bieden we goede begeleiding en nazorg, eventueel met behulp van een gedragstherapeut. We zullen regelmatig updates op onze pagina en website plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien wanneer Fiddle een nieuw thuis heeft gevonden.
Vragen over de herplaatsingsprocedure kunnen alleen worden gesteld via de chat en e-mail van de stichting. We verzoeken u vriendelijk om ons noodnummer niet te gebruiken voor vragen over herplaatsing. Via de chat of e-mail kunt u eventueel wel een belafspraak met ons maken.
We zullen met veel zorg en geduld de allerbeste herplaatsing proberen te realiseren waarbij het belang van het dier altijd voorop zal staan.