Onze herplaatsers

Kyra

KYRA ZOEKT EEN LIEFDEVOL THUIS🐾🐾
Kyra is een ontzettende vrolijke spring in het veld ze is erg actief, intelligent en heeft uitdaging nodig. Ze speelt het liefst uren met haar balletje en maakt graag lange wandelingen. Tijdens deze wandelingen vindt ze het leuk om met andere honden te spelen mits deze niet te druk zijn, daar houdt ze niet van.
Kyra is naast haar actieve karakter ook lekker lui en kan dan ook wanneer ze er echt zin in heeft lekker languit op de bank komen liggen voor een heerlijk middagdutje. Kyra is gek op wat oudere kinderen die lekker met haar spelen en ook voor een aai of knuffel zoekt Kyra ze regelmatig op.
Deze lieve zachtaardige energieke hond is dus echt op zoek naar een huisje waar ze lekker actief kan zijn en samen met haar baasje nieuwe dingen kan ontdekken!
Algemene informatie:
Naam: Kyra
Ras: Boulab kruising
Geslacht: Teef
Reden van afstand: NVT
Verblijft in: Gast pleeg gezin in Vlissingen
Gecastreerd/gesteriliseerd: Nee
Leeftijd: Ongeveer 6 Jaar
Gevaccineerd: Ja
Ontwormd: Ja
Anti parasiet behandeling: Ja
In bezit van paspoort: Ja
In bezit van Stamboom: Nee
Gechipt: Ja
Land van Herkomst: Duitsland
Karakter van de hond: Ontzettend lief
Kan met andere honden: Ja, speelt graag
Kan met katten: Ja, mits deze honden gewend zijn
Kan met kinderen: Ja
Kan alleen zijn: Hier zijn we nog mee aan het trainen. Kyra zal bij het weggaan even blaffen maar gaat dan rustig liggen, dit kan rustig verder opgebouwd worden.
Kan in de auto: Ja
Kan loslopen: Nee, Kyra is erg leergierig de verwachting is dat dit nog geleerd kan worden
Kan in een flat: Nee
Leeft de hond binnen of buiten: Binnen
Is de hond een tuin gewend: Ja, Kyra is erg actief
Zindelijk: Ja
Waaks: Nee
MEDISCH:
Gezondheid: Goed
Medisch verleden: Nee
Gezondheidsverklaring: Nee
Heeft de hond operaties ondergaan: Nee
Heeft de hond medicatie nodig: Nee
Welk voer krijgt de hond: Brokken
Bijzonderheden/opmerkingen: NVT
GEDRAG:
Heeft de hond in het verleden gedragsproblemen gehad: Nee
Gedrag in huis: Goed
Gedrag buiten huis: Erg energiek en speels
Gedrag aan de lijn: Goed, trekt niet
Gedrag tijdens loslopen: Onbekend maar gezien Kyra graag nieuwe dingen leert zal dit zeker nog aangeleerd kunnen worden
Gedrag naar andere honden: Goed
Gedrag naar katten: Goed, mits de katten honden gewend zijn
Gedrag naar kinderen: Goed
Gedrag naar onbekende mensen: Goed
Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt: Hier zijn we nog mee aan het trainen. Kyra zal bij het weggaan even blaffen maar gaat dan rustig liggen, dit kan rustig verder opgebouwd worden.
Wat de hond leuk vindt om te doen: Kyra is erg energiek, speelt graag met haar balletje en leert snel en graag nieuwe dingen
Waar de hond moeite mee heeft: Alleen zijn
WAT VOOR THUIS ZOEKT KYRA ?
Kyra is een erg actief meisje en is daarom opzoek naar een actief gezin wat genoeg met haar wilt ondernemen. Ze vind het heerlijk om te wandelen en te spelen met haar balletje.
Kyra is ontzettend leergierig dus een cursus met haar volgen zou ideaal zijn voor haar.
Kunt u Kyra een liefdevol thuis geven dan vragen wij u onderstaand intake formulier in te vullen en onze herplaatsingsprocedure te lezen.
Hartelijk dank voor uw interesse in Kyra!
Kyra is momenteel op zoek naar een nieuw thuis. We willen u graag informeren over onze herplaatsingsprocedure.
Kyra is door onze stichting opgevangen vanuit een noodsituatie, vaak hebben de door ons opgevangen dieren een verleden van verwaarlozing, mishandeling of andere trieste omstandigheden. Kyra heeft medische zorg en een herstel/observatieperiode ondergaan tijdens haar verblijf in een gast/pleeggezin en zoekt nu een nieuw thuis.
Het is belangrijk om te begrijpen dat een dier met een verdrietig verleden andere zorg en aandacht nodig heeft dan een dier zonder “rugzakje”. Dit vraagt vaak om aanpassingen, begrip en geduld van de nieuwe eigenaar en het gezin, soms zelfs levenslang. In bovenstaand profiel geven we duidelijk aan welke situatie geschikt is voor Kyra en wat ze wel en niet aankan. We vragen u daarom vriendelijk om bovenstaand profiel zorgvuldig door te lezen en te bespreken met uw gezinsleden of Kyra bij uw gezinssituatie past (werkuren, karakter, ras, ervaring, etc.).
Meer informatie over onze ZorgAngels is te vinden in de updates op onze pagina en website waarin u kunt lezen hoe de revalidatie/observatieperiode is verlopen. Na het invullen en versturen van het intakeformulier ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging van ons. Let daarbij ook op uw spam! Het kan enige tijd duren voordat wij contact met u opnemen. We geven graag iedereen de mogelijkheid om te reageren, te overleggen, informatie in te winnen, vragen te stellen en goed na te denken, zodat een impuls aanschaf voorkomen wordt.
Zodra alle intakeformulieren zijn ontvangen, zullen we uw formulier in behandeling nemen en kijken naar de meest geschikte situatie voor Kyra. Als u geselecteerd wordt, nemen we contact met u op voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle verdere informatie over Kyra en kijken we samen of Kyra daadwerkelijk bij u past.
Bij een geplande kennismaking zal deze meestal plaatsvinden bij het gast/pleeggezin waar Kyra verblijft. Als de tweede kennismaking bij u thuis ook goed verloopt, zal Kyra bij u worden geplaatst. De overdracht vindt altijd plaats met een getekende overeenkomst.
Vanuit de stichting bieden we goede begeleiding en nazorg, eventueel met behulp van een gedragstherapeut. We zullen regelmatig updates op onze pagina en website plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien wanneer Kyra een nieuw thuis heeft gevonden.
Vragen over de herplaatsingsprocedure kunnen alleen worden gesteld via de chat en e-mail van de stichting. We verzoeken u vriendelijk om ons noodnummer niet te gebruiken voor vragen over herplaatsing. Via de chat of e-mail kunt u eventueel wel een belafspraak met ons maken.
We zullen met veel zorg en geduld de allerbeste herplaatsing proberen te realiseren waarbij het belang van het dier altijd voorop zal staan.