Onze herplaatsers

Dante

DANTE ZOEKT EEN LIEFDEVOL THUIS🐾🐾
Ik ben Dante, een grote goedaardige lobbes (Newfoundlander x Sint Bernard x Duitse Dog) van 5 jaar oud. Vorig jaar kreeg ik via de Angels een nieuw thuis.
Verdrietig genoeg kan ik wegens verdrietige persoonlijke omstandigheden niet langer meer bij mijn nieuwe familie blijven wonen.
Noodgedwongen moet ik dus op zoek naar een lief baasje of lieve familie zonder andere honden waar ik heel veel aandacht, liefde en stabiliteit krijg.
Ik ben een zeer aanhankelijke hond en mijn nieuwe baasje krijgt aan mij een maatje voor het leven. Het liefst ben ik de hele dag bij je in de buurt. Graag aan je voeten of naast je op de bank.
Ik hou van lange wandelingen maken en samen met mijn baasje eropuit te gaan.
Ik ben gek op autorijden en ik ben voor kind en mens een ware allemansvriend.
Katten, konijnen, kippen ed vind ik leuk om op te jagen dus een thuis zonder katten en boerderijdieren zou de beste plek voor mij zijn.
Ik ben graag in de tuin en dat ben ik ook gewend.
Een huis met een goed omheinde tuin zou ik enorm waarderen.
ALGEMENE INFORMATIE:
Naam: Dante
Ras: Newfoundlander x Sint Bernard x Duitse Dog
Geslacht: Teef
Reden van afstand: verdrietige persoonlijke omstandigheden
Verblijft in: Noord Nederland
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Leeftijd: 5 jaar
Gevaccineerd: Ja
Ontwormd: Ja
Anti parasiet behandeling: Ja
In bezit van paspoort: Ja
In bezit van Stamboom: Nee
Gechipt: Ja
Land van Herkomst: Nederland
Karakter van de hond: Ontzettend lief en zeer aanhankelijk, maar ook wel pittig! Ze heeft een eigen wil en is erg baas gericht.
Kan met andere honden: Nee
Kan met katten: Nee
Kan met boerderijdieren: Nee
Kan met kinderen: Ja
Kan alleen zijn: Ja
Kan in de auto: Ja
Kan loslopen: Nee
Kan in een flat: Nee, Dante is vrijheid gewend en is graag in de tuin.
Leeft de hond binnen of buiten: Binnen en buiten
Is de hond een tuin gewend: Ja
Zindelijk: Ja
Waaks: Nee
MEDISCH:
Gezondheid: Goed
Medisch verleden: Geen bijzonderheden
Gezondheidsverklaring: Ja
Heeft de hond operaties ondergaan: Ja sterilisatie
Heeft de hond medicatie nodig: Nee
Welk voer krijgt de hond: Brokken
Bijzonderheden/opmerkingen:
GEDRAG:
Heeft de hond in het verleden gedragsproblemen gehad: Nee, is wel op 1 baas gericht.
Gedrag in huis: Goed
Gedrag buiten huis: Erg energiek en speels
Gedrag aan de lijn: Goed maar kan soms uitvallen naar andere honden
Gedrag tijdens loslopen: Goed maar op moeiend terrein.
Gedrag naar andere honden: Normaal gesproken goed. Dante heeft altijd met andere honden geleefd maar nu is ze niet aardig naar andere honden.
Gedrag naar katten: Niet goed
Gedrag naar kinderen: Goed
Gedrag naar onbekende mensen: Goed (enorme allemansvriend)
Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt: Goed
Wat de hond leuk vindt om te doen: Dante is erg energiek, gaat graag mee wandelen en knuffelt het liefst de hele dag. Dante is gek op eten!
Waar de hond moeite mee heeft: Ze is onzeker naar andere honden. Dante kan niet met katten, konijnen en kippen. Dante heeft veel beweging nodig! Ze is erg fit en heeft een goede conditie. Ze is erg baas gericht.
WAT VOOR THUIS ZOEKT DANTE?
Dante zoekt een thuis bij lieve mensen zonder andere honden, katten, konijnen en boerderijdieren (mits deze goed opgesloten zitten).
Dante heeft veel aandacht, stabiliteit en regelmaat nodig van een ervaren persoon.
Kunt u Dante een liefdevol thuis geven dan vragen wij u onderstaand intake formulier in te vullen en onze herplaatsingsprocedure te lezen.
Hartelijk dank voor uw interesse in Dante!
Dante is momenteel op zoek naar een nieuw thuis. We willen u graag informeren over onze herplaatsingsprocedure.
Dante is door onze stichting opgevangen vanuit een noodsituatie, vaak hebben de door ons opgevangen dieren een verleden van verwaarlozing, mishandeling of andere trieste omstandigheden. Dante heeft medische zorg en een herstel/observatieperiode ondergaan tijdens haar verblijf in een gast/pleeggezin en zoekt nu een nieuw thuis.
Het is belangrijk om te begrijpen dat een dier met een verdrietig verleden andere zorg en aandacht nodig heeft dan een dier zonder “rugzakje”. Dit vraagt vaak om aanpassingen, begrip en geduld van de nieuwe eigenaar en het gezin, soms zelfs levenslang. In bovenstaand profiel geven we duidelijk aan welke situatie geschikt is voor Dante en wat ze wel en niet aankan. We vragen u daarom vriendelijk om bovenstaand profiel zorgvuldig door te lezen en te bespreken met uw gezinsleden of Dante bij uw gezinssituatie past (werkuren, karakter, ras, ervaring, etc.).
Meer informatie over onze ZorgAngels is te vinden in de updates op onze pagina en website waarin u kunt lezen hoe de revalidatie/observatieperiode is verlopen. Na het invullen en versturen van het intakeformulier ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging van ons. Let daarbij ook op uw spam! Het kan enige tijd duren voordat wij contact met u opnemen. We geven graag iedereen de mogelijkheid om te reageren, te overleggen, informatie in te winnen, vragen te stellen en goed na te denken, zodat een impuls aanschaf voorkomen wordt.
Zodra alle intakeformulieren zijn ontvangen, zullen we uw formulier in behandeling nemen en kijken naar de meest geschikte situatie voor Dante. Als u geselecteerd wordt, nemen we contact met u op voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle verdere informatie over Dante en kijken we samen of Dante daadwerkelijk bij u past.
Bij een geplande kennismaking zal deze meestal plaatsvinden bij het gast/pleeggezin waar Dante verblijft. Als de tweede kennismaking bij u thuis ook goed verloopt, zal Dante bij u worden geplaatst. De overdracht vindt altijd plaats met een getekende overeenkomst.
Vanuit de stichting bieden we goede begeleiding en nazorg, eventueel met behulp van een gedragstherapeut. We zullen regelmatig updates op onze pagina en website plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien wanneer Dante een nieuw thuis heeft gevonden.
Vragen over de herplaatsingsprocedure kunnen alleen worden gesteld via de chat en e-mail van de stichting. We verzoeken u vriendelijk om ons noodnummer niet te gebruiken voor vragen over herplaatsing. Via de chat of e-mail kunt u eventueel wel een belafspraak met ons maken.
We zullen met veel zorg en geduld de allerbeste herplaatsing proberen te realiseren waarbij het belang van het dier altijd voorop zal staan.
Als u nog vragen heeft staan we klaar om u te helpen via de chat of e-mail.
BELANGRIJKE INFORMATIE‼️
We zullen regelmatig updates op onze FB pagina plaatsen, zodat u op de hoogte blijft en kunt zien hoe de herplaatsingsprocedure van Dante verloopt (ontmoetingen, tijdsduur, etc.) Het is voor ons helaas niet haalbaar om iedereen persoonlijk op de hoogte te houden. Wij vragen u daarom om tussentijds onze fb pagina goed in de gaten te houden. Wanneer Dante uiteindelijk definitief een nieuw thuis heeft gevonden zal dit op onze fb pagina vermeld worden en krijgen alle geïnteresseerden die een intake formulier hebben ingevuld via de mail bericht van ons.

Volg ons via :

© by Charlotte’s Angels 2021 | All rights reserved | Privacy
|  KvK 73489565  |  IBAN NL91SNSB0783255187  | UBN 6570479 | RSIN 859547334